Consells per a viatjar, Escapa't!

Hard Rock Cafe: troba’t amb els fanàtics del Rock

By , on 26 de agost de 2008

Tot gran triomf comença amb un petit primer pas. A vegades un humil somni pot convertir-se en quelcom realment extraordinari. Així de màgica és la història d’una petita cafeteria que a la dècada del setanta obria les seves portes per primer cop a la cosmopolita Londres. I de petita cafeteria amb clar esperit musical va passar a convertir-se poc a poc en el conegut mundialment com el Hard Rock Café.

Sense cap dubte, hi ha alguna cosa especial en aquest lloc. De no ser així no podria haber-se extés a les 20 ciutats del món on és actualment, entre elles llocs tan importants com Los Ángeles, San Francisco, Chicago, Houston o Nova York. Més que una cafeteria és tot un museu del rock, una gran platagorma d’espectacles en directe i un lloc únic per a tastar l’autèntic menjar americà.

[ad]

Es fàcil trobar a autèntics seguidors del rock enamorats d’aquest lloc. No abandonaran una ciutat en la qual existeixi un Hard Rock sense abans haber posat un peu en ells: fer fotos, comprar samarretes de col·leccionista, admirar els seus objectes d’exposició i degustar un bon menú. Espanya compta amb dos locals similars, un a Madrid i un a València, i està prevista la construcció d’un tercer a Canàries, el 2009.

En ells podràs trobar articles tan curiosos com les ulleres rodones de John Lenon, les botes de Michael Jackson, la guitarra de B.B. King o un corsé de Madonna. A més, tots el Hard Rock compten amb una botiga en el seu interior en la qual podràs adquirir posters, gorres, pins i objectes exclusius per portar a casa.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Hard Rock Cafe: troba’t amb els fanàtics del Rock”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio