Consells per a viatjar

Interrail

Una opció econòmica per a conèixer món
By , on 21 de juny de 2010

L’Interrail és una forma econòmica i molt diferent de conèixer món. De fet és un dels viatges que emprenen molts joves durant l’estiu, ja que disposant de més temps decideixen fer un viatge que personalment crec que és ideal fins als 25 anys. No és una manera de viatjar còmoda si es tenen fills, per exemple, o un esta massa acostumat a la bona vida d’hotel i piscina. Per aquesta raó, s’ha de tenir una espècie d’esperit viatger i aventurer que faci del vostre Interrail un viatge inoblidable.

Els destins d’Interrail passen per tot Europa i la gràcia del viatge és que el tren és el mitjà de transport bàsic per passar d’un país a un altre. Gràcies a les rutes que ens proposen les agències de viatges o bé la pàgina oficial d’Interrail podem triar qualsevol dels destins que més ens agradi o atregui.

Això sí, hem de tenir en compte, sigui el nostre viatge un Interrail o no, que quan marxem a un altre país és important informar-nos sobre les diferents cultures o costums pròpies de la zona. Tot i així, com que el post d’avui és sobre Interrail intentaré mostrar-vos unes quantes opinions, pròpies i d’amics que han fet un viatge d’aquest tipus.

Un dels temes importants és que el vostre viatge és en tren, així que si sou massa exigents no us ho recomano. Passareu moltes hores amb el cul quiet en un seient, en ocasions no és massa confortable, aguantant a companys de viatge, propis i aliens, perquè no sou els únics que feu un Interrail! Així que us podreu trobar a gent molt simpàtica i amable, però també al típic “viatger ligón” que sembla que hagi pagat un bitllet per tirar els trastos a totes i cadascuna de les viatgeres. Hi ha gent per tot, així que paciència.

Un altre dels temes que més polèmica aixeca és la puntualitat dels trens, però bé, la qüestió és pensar que sou de vacances i que no teniu pressa per arribar a l’oficina, així que seieu i us preneu un cafè mentre intenteu gaudir del lloc on sou. En quant als allotjaments on dormir, hi ha gent que prefereixen hostals, hotels, albergs… tot depèn del vostre pressupost. Jo, ja que es tracta de ser el més aventurers possible intentaria dormir en albergs, així estalviem i coneixem a molta més gent.

Entra als fòrums d’Interrail i coneix altres experiències

Foto: Ruben Bos a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Interrail”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio