Consells per a viatjar

Les 5 millors destinacions per descobrir en autocaravana

Prepara un ‘roadtrip’ per aquests països
By , on 13 de agost de 2016

carretera

Els viatges en autocaravana són una moda que ha ressorgit amb força, ja que combinen la possibilitat de conèixer destinacions úniques a través de les carreteres sense la incomoditat d’haver de fer i desfer les maletes contínuament. A més, les rutes en autocaravanes són un model de vacances perfecte per tot tipus de viatgers; be sigui amb la família, amb una colla d’amics o en parella és molt fàcil adaptar els gustos gràcies a la versatilitat d’aquest vehicle.

No obstant, per gaudir al màxim d’un viatge en autocaravana és important seleccionar bé la destinació, escollir una ruta que tingui bones carreteres i instal•lacions aptes per aquest tipus de vehicles. Si t’animes, aquí van cinc destinacions perfectes per viatjar en autocaravana.

  • Espanya: Quan pensem en fer un viatge pocs cops ens ve a la ment planificar una ruta al nostre país, però Espanya té molt que oferir a tots els viatgers. Casa nostra ofereix una infinitat de ‘roadtrips’ ideals per recórrer en autocaravana: la Ruta del Quixot, la Ruta per les Alpujarras, Ruta del Cares, etc. Les possibilitats són infinites i depenen dels gustos dels viatgers.
  • Islàndia: Probablement, Islàndia és un de les destinacions més anhelades pels amants de l’autocaravana. Recórrer aquesta illa de gel i foc a bord d’una autocaravana, perdent-te amb el cotxe per les seves carreteres per conèixer la fauna i la natura d’aquest paratge encara per conquerir. Una dada pels més aventurers: la Carretera 1 té un total d’1.399 quilòmetres i rodeja tota la illa.
  • Alemanya: El país del motor no podia faltar en aquesta llista. Les ‘autobahn’ alemanyes són perfectes per a la teva autocaravana, i les rutes que ofereix el país teutó són infinites. Pels amics recomanem la ruta de la cervesa i els castells, per famílies amb nens la carretera dels contes, i pels col•legues la ruta pels temples del motor d’Alemanya.
  • França: Els nostres veïns del nord tenen una gran tradició de ‘caravanning’. Les seves instal•lacions estan molt cuidades, i les carreteres ofereixen infinitat de possibilitats. De les moltes rutes per realitzar en autocaravana et proposem la Ruta del Xampany, pels sibarites del bon beure, i la Ruta de la Vall del Loira, que segueix el curs del riu, i et porta a descobrir les localitats i castells de la regió.
  • Estats Units: Si bé el país europeu del motor és Alemanya, els reis de la carretera són els Estats Units; i no podien faltar en aquesta llista. La quantitat de ‘roadtrips’ en autocaravana que es poden fer per aquest país es gairebé infinita; si bé la més coneguda és la mítica Ruta 66 que creua tot el país d’Est a Oest. Si bé vols una aventura a petita escala, res com una escapada de Nevada cap al Canyó del Colorado.

Imatge: Unsplash

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les 5 millors destinacions per descobrir en autocaravana”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio