Consells per a viatjar

On estalviar a l’hora de viatjar?

Planifica un viatge ‘low cost’ a través de Internet
By , on 3 de abril de 2014

Les noves tecnologies han canviat els hàbits i rutines alhora de comprar, obrint la possibilitat a aconseguir un gran estalvi en multitud d’activitats d’oci i viatge. A més de poder comparar i conèixer les opinions de gairebé tots els llocs i productes existents, també es poden utilitzar les aplicacions per a ‘smartphones’ i Internet per planificar un viatge ‘low cost’ sense haver-nos de moure de davant de la pantalla de l’ordinador, ‘tablet’ o ‘smartphone’.

La crisi ha fet minvar els pressupostos familiars per a les vacances, però amb les noves tecnologies i una mica de temps es poden aconseguir grans ofertes de viatge. Hi ha moltes formes d’aprofitar Internet per a poder viatjar a qualsevol racó del món per un preu inferior al que trobaríem en una agència o paquet de vacances corrent. Tanmateix, és important planejar aquests viatges ‘low cost’ amb temps de sobra, ja que la compra anticipada implica trobar ofertes més agressives.

La cerca d’un allotjament és un dels punts més importants alhora de planificar un viatge i també acostuma a ser una de les despeses més importants. Per això, existeixen multitud de comparadors d’habitacions d’hotel que presenten les opcions més econòmiques dins del gust del turista en qüestió. El temps és el factor més important alhora d’aconseguir un bon preu per aquella suite tan céntrica que ens ha enamorat.

Per altra bada, les persones que volen autonomia total alhora de viatjar o que volen gaudir d’una experiència diferent a la d’un hotel poden plantejar-se el lloguer d’un apartament com a solució d’allotjament. Existeixen moltes pàgines web que recullen l’oferta d’apartaments, habitacions o cases senceres per a curtes estades. Aquesta opció no només resulta econòmica en comparació a un hotel, sinó que permet conèixer el barri i interactuar com un habitant més de la zona.

No obstant, el transport acostuma a ser el punt de partida alhora de planificar un viatge ‘low cost’ i per això hi ha un llistat de pàgines web que ens permeten trobar vols barats i econòmics. Alhora, podem conèixer els horaris, preus i companyies que operen al lloc de destí sense haver de mirar una per una les empreses del sector; permetent combinar en una mateixa operació vols de diferents companyies per fer-nos un viatge a mesura.

Tanmateix, no sempre cal presentar-se a un aeroport per fer unes bones vacances i les destinacions dins del mateix país són habituals ja que permeten allargar una mica més els dies d’estada. Els desplaçaments en cotxe es poden convertir en econòmics si s’utilitzen les pàgines que posen en contacte a usuaris que volen anar a una mateixa destinació. Aquestes pàgines permeten omplir un cotxe, fet que optimitza les despeses en gasolina i peatges de tots els viatgers.

Viatjar amb un desconegut pot tirar una mica enrere als viatgers més convencionals, per això la majoria de pàgines de ‘carsharing’ permeten puntuar als companys de viatge per a que així els usuaris novells puguin triar algú dins dels seus gustos i afinitats.

Imatge: Maik Meid

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “On estalviar a l’hora de viatjar?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio