Consells per a viatjar, Guies per a viatjar

On vols viatjar abans de morir?

Patrícia Schultz ens recomana on anar en el seu llibre
By , on 18 de juny de 2009
Portada del llibre de Schultz

Portada del llibre de Schultz

Amb aquest suggeridor títol, ‘1.000 llocs que veure abans de morir’, va sortir al mercat el llibre de Patrícia Schultz, ara traduït en espanyol. Una crasa obra de gairebé mil pàgines i recomanada incondicionalment pel New York Times. Aquesta publicació es tracta d’una peculiar guia de viatges la gestació dels quals es va fer al llarg de set anys i és un llarg temps perquè el llibre, a més de seleccionar aquests mil llocs de somni, compte amb molta informació sobre les pròpies destinacions.

El llibre comença amb una frase anònima que descriu la grandesa que hi ha implícita en el fet de viatjar i conèixer món: “La vida no es mesura pel nombre de vegades que respirem, sinó pels llocs i instants que ens lleven la respiració”. La pròpia autora ja recorda en la introducció que “la necessitat de viatjar -d’obrir les nostres ments i anar més enllà del que ens resulta tan familiar- és tan antiga com l’espècie humana”.

[ad]

La voluminosa publicació divideix al planeta en vuit regions: Europa; Àfrica; Orient Pròxim; Àsia; Austràlia, Nova Zelanda i Les Illes del Pacífic; Estats Units d’Amèrica i Canadà; Llatinoamèrica; i El Carib, Bahames i Les Bermudes. La grandesa de l’obra, a part de l’àmplia recopilació dels llocs, compta amb un apartat que informa, entre altres coses, sobre hotels, restaurants, esdeveniments, la distància que separa al lloc triat de les principals ciutats, números de telèfons i adreces, preus o la millor època en la qual acudir a la destinació triada.

La vida és llarga, però també curta si no s’aprofita, i ara ja no hi ha excusa per a no emprendre el viatge dels nostres somnis, que amb tota certesa, es trobarà en les fulles d’aquesta publicació.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “On vols viatjar abans de morir?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio