Consells per a viatjar, Escapa't!

Porta amb tu el carnet d’alberguista

By , on 22 de setembre de 2007
Alberg1

Sempre hi ha documents prescindibles a l’hora de viatjar, però bé és cert que alguns d’ells són convenients perquè t’obren moltes portes i, en el cas que ens ocupa, molts albergs. El carnet d’alberguista Hostelling International és necessari per allotjar-se en una red mundial sense pagar el suplement extra. Aquests albergs són nets, segurs, acollidors i un bon lloc on conèixer altres viatjers.

Per fer-se soci, només és necessari anar a les oficines de l’Asociació d’Albergs Juvenils o adquirir-lo un cop arribis a l’alberg de destí. El cost de l’afil·licació varia en funció de l’edat i del país que emet el carnet. A Espanya, per exemple, els preus aproximats són de 5 euros, per al carnet juvenil, i de 12 euros, per al de l’adult (a partir dels 30 anys). A més, pots adquirir una guia d’albergs juvenils internacionals per només 11 euros.

Alberg2La red Hostelling International pertany a la Federació Internacional d’Albergs Juvenils. Per a reconèixer-los has de buscar un triangle blau, un símbol que els identifica. Aquesta organització et garanteix els preus econòmics per a les teves nits a l’extranger. El carnet t’ofereix a més grans descomptes en el teu viatje.

Un dels inconvenients que veuen la majoría dels viatjers és el fet d’haver de compartir dormitori, però la tendència actual és fer desapareixer aquestes habitacions i crear-ne de tipus individual o amb dos o quatre llits. La majoria d’albergs disposen a més d’una cuina on pots preparar els teus menjars i no veure’t obligat a anar a un restaurant.

Dormir en un alberg juvenil és tota una experiència de la que treuràs molt de profit.

Web: Hostelling International

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Porta amb tu el carnet d’alberguista”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio