Consells per a viatjar

Preparatius per al viatge: consells per a una planificació eficaç

By , on 9 de juny de 2007

Preparatius

Potser una de les feines més dures quan anem de viatge és la dels preparatius. En ocasions pot resultar emocionant i fer augmentar la nostra il·lusió per arribar a aquell indret amb el què portem temps sommiant. Però, d’altres vegades, una mala planificació pot arribar a arruïnar les vacances més prometedores. No deixis que això et passi! Uns petits consells serviran per evitar situacions inesperades.

Per començar no deixis tot per l’últim moment. Si saps amb temps la data exacta de partida, dedica un temps cada dia – encara que siguin uns minuts – a organitzar tot allò que et sigui útil. No oblidis que menys és més i que una selecció coherent del que et portaràs serà molt més pràctic que acumular coses innecessàries d’una forma descontrolada.

Un bloc de notes pot ser el teu millor aliat per fer una llista amb tot allò imprescindible: passaport, targetes, billets de vol i diners,.. Realitza un pressupost del viatge incloent les despeses en menjar, oci, viatges, trucades a casa,… Serà de molta utilitat portar una petita quantitat de diners en moneda local (100-200 euros) per casos d’emergència fins que puguis arribar a un banc. Y no oblidis que has d’arribar a l’aeroport amb dues hores d’antel·lació. No t’arrisquis a quedar-te a terra!

Per descomptat, no caiguis en el problema d’haver de quedar-te sense algun dels productes que pretens desplaçar i que estan prohibits com armes, pistoles, drogues (donem per suposat que no voldreu portar res de tot això) o animals, embutits, algunes fruites i verdures. Les noves mesures de seguretat sobre el transport de líquid en els equipatges de mà dels aeroports europeus restringeixen encara més els productes. Posa molta atenció a aquest tema.

Tingues en compte també el voltatge d’electricitat del païs de destí i porta un convertidor de voltatge. En cas contrari no podràs fer ús d’objetes tan bàsics com l’assecador de cabell o el teu portàtil. No oblidis informar-te sobre el canvi horari, el clima, l’idioma i les costums del teu destí.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Preparatius per al viatge: consells per a una planificació eficaç”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio