Consells per a viatjar

Quins són els serveis que busquem en un hotel?

La neteja, la cordialitat o el restaurant fan que ens sentim més còmodes
By , on 29 de agost de 2010

La primera impressió de l'hotel és important

Quan viatgem la segona feina més important, després d’escollir el destí, és reservar un allotjament que s’ajusti a les nostres necessitats. Així evitarem les moltes reclamacions que es fan als hotels a diari. Hi ha una sèrie de serveis bàsics que sempre busquem a l’hotel i que fan que la nostra estància sigui molt més còmoda.

La neteja és la base de tot hotel i la seva carta de presentació davant dels clients. Quan creuem la porta de recepció el primer que fem és aspirar l’olor de la nova estança, si aquesta és fresca i dolça ens omple els pulmons de bones vibracions però si la fragància no és bona o si ens resulta neutra pot fer que comencem l’estància amb mal peu. A més, quan entrem dins l’habitació ens agrada trobar-la neta i cuidada, la primera impressió és molt important i la neteja és l’encarregada de donar-la.

La cordialitat dels treballadors és també un punt bàsic de els serveis que dóna l’hotel. Una bona recepció fa que els clients es sentin còmodes i a gust, i aquest és un dels aspectes més importants de l’allotjament. Quan viatges, marxes lluny de casa, un lloc en el que et sents bé, per això busques un hotel en el que et puguis sentir tant bé, o almenys quasi tan bé, com a casa. Un hotel en el que et puguis sentir tan bé com a casa és l’allotjament ideal.
A més d’aquests dos punts, hi ha altres aspectes que fan que l’hotel sigui complet.

La decoració, les instal·lacions o les prestacions fan encara millor la nostra estància. Una de les més importants per mi, tot i que això ja és a títol personal, és que l’hotel tingui wifi. Poder connectar-me a Internet és molt important per la meva feina i necessito poder accedir-hi fàcilment. El mateix els hi passa a molts empresaris que per motius de feina han d’estar viatjant de costat a costat sempre connectats.

Un bon servei de restaurant dóna molt de prestigi a l’hotel, per això els bons cuiners són un reclam ideal per els amants de la cuina. Un atractiu més. Aquests són alguns dels serveis que tots busquem quan elegim un hotel, però depèn de cada un la jerarquia per escollir-los. La nostra feina, inquietuds i manies marquen les nostres prioritats, tot i que sempre hi ha unes normes bàsiques que s’han de complir. Has anat algun cop a un hotel que no complís els serveis mínims? Quina va ser la teva impressió?

Foto: jlastras a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Quins són els serveis que busquem en un hotel?”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio