Consells per a viatjar, Escapa't!, Museus

Roswell, un poble ‘extraterrestre’

By , on 7 de setembre de 2008

Ets de les persones que mira al cel busant OVNIS? Creus que realment existeix vida en altres planetes i que estan intentant contactar amb nosaltres? Segur que aleshores t’agradaria aprofitar les teves vacances per a viatjar a Roswell, a Nou Mèxic (Estats Units), un poble que marca un abans i un després en la història de la ufologia.

A Roswell es va produir un incident l’any 1947 que ha servit com a argument per a molts llibres i pel·lícules. Un granger va trobar restes del que es va considerar que era una nau espacial. Els diaris de la zona es van fer ressò i es van obrir diverses investigacions. Com no podia ser d’una altra manera, el Museu Internacional dels OVNIS s’ubica a Roswell.

[ad]

La idea de crear aquest museu va arribar a principis dels anys 90 i es va obrir al públic al 1992 per a oferir informació sobre extraterrestre, OVNIS, abduccions i explicar amb tot tipus de detalls l’incident de Roswell.

Els organitzadors del Museu Internacional d’OVNIS asseguren que l’objectiu d’aquest no és intentar convéncer ningú. Senzillament mostren els fets perquè cadascú opini. Hi ha un apartat especial del museu dedicat a imatges de cercles en els camps de conreu, fets suposadament per extraterrestres.

També hi ha una llibreria perquè els visitants puguin consultar la bibliografia que existeix sobre aquests temes. Si t’apassionen els enigmes del cel, aquest és el lloc on has d’anar. Si viatges a Nou Mèxic, apropa’t al museu perquè segur que descobreixes quelcom curiós.

Entra a la web del museu, i estigues molt atent…

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Roswell, un poble ‘extraterrestre’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio