Consells per a viatjar, Escapa't!, Turisme rural

Temaikèn: un parc zoològic argentí diferent

Animals en llibertat al teu costat
By , on 29 de abril de 2009
El gran parc zoològic de Temaikèn

El gran parc zoològic de Temaikèn

Si t’agrada viatjar a la vegada que vius una experiència ecològica, en contacte amb la natura, a l’Argentina trobaràs un irresistible lloc que combina diversió, aventura i educació amb el contacte ilimitat amb la natura. L’objectiu? Que puguis passar un dia a l’aire lliure envoltat de vegetació i animals de diferents espècies.

Si la proposta t’agrada, l’únic que hauràs de fer és traslladar-te fins a Temaikèn, un gran parc zoològic ubicat a Belén de Escobar, a 50 kilòmetres de Buenos Aires. L’atractiu més sorprenent? L’absència de gàbies que separin el públic dels animals. En aquesta ‘terra de vida’, frase que es desprén del nom d’aquest lloc i que prové del tehuelche ‘tem’ (terra) i ‘aikèn’ (vida), tot està pensat per a aconseguir una respectuosa interacció entre la flora, la fauna i, per suposat, l’ésser humà.

A Temaikèn podràs veure de prop mamífers com l’ardilla de Prevost, el guanaco, l’hipopòtam, la suricata, el tapir, el tigre de bengala, la vizcacha, la mara patagònica i el colobo blanc i negre, entre moltes altres espècies. També et sorprendràs amb peixos d’aigua dolça i salada. Prefereixes les aus? Doncs recorre també Temaikèn per a trobar el choique, un flamenc caribeny, el nyandú, un pelícan africà, o el saddlebilled. Per suposat, tampoc manquen en el parc els rèptils com el cocodril, la tortuga o els yacarés.

Però els atractius d’aquest zoològic no acaben aquí. També ofereix un pabelló educatiu per a compartir en família, un sector infantil denominat Plaza de las Sensaciones, un cinema 360º i diferents centres interactius que no faran més que fomentar el teu interès per la natura i sorprendre’t.

Fins ara t’hem presentat un panorama dels punts més seductors de Temaikèn, però també és important que tinguis en compte que el parc no només li dóna importància al benestar dels seus habitants, sinó que a més pensa en la comoditat dels visitants. Per això, al llarg del camí trobaràs diferents locals gastronòmics, un centre d’atenció on podran guiar-te i optimitzar la visita, un punt de lloguer de cotxets de nadó i cadires de rodes, punts sanitaris, telèfons públics i aparcament.

T’has quedat amb ganes de conèixer-ho més a fons? Aleshores no tens alternativa, hauràs de veure-ho amb els teus propis ulls. Per més que ho intentem, no podrem definir amb paraules el que pots viure en un lloc tan màgic com Temaikèn.

¿Te has quedado con ganas de conocerlo más a fondo? Entonces no tienes alternativa: tendrás que ver con tus propios ojos este gran parque argentino porque, por más que lo intentemos, no hay palabras suficientes para reflejar tanta maravilla natural.

Foto: SergioDJT a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Temaikèn: un parc zoològic argentí diferent”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio