Consells per a viatjar, Turisme rural

Toprural.com: una referència del turisme rural

By , on 11 de abril de 2007

toprural.jpg

En anteriors posts de Viatjar.cat hem arlat de totes les comoditats que ofereix el turisme rural. Ara bé, com escollir un lloc adequat a les teves necessitats, la teva butxaca i acord a tot el que esperes? La resposta està en la xarxa i el seu nom es Toprural.com.

Habitualment sóc usuari de la seva site, i quina millor manera que la pròpia experiència per a explicar-vos el molt recomenable que resulta. La pàgina, molt popular entre els habituals viatjers a allojaments rurals, compta amb una esplèndida base de dades de cases, càmpings, hotels rurals, apartaments rurals… de tota Espanya -incloses les Illes Balears i Canàries-, França i Portugal.

A més de la base de dades, el sistema de recerca és una altra de les seves grans virtuts. Si ja tens decidida la comunitat autònoma que voldries visitar, podràs iniciar des d’allà la teva recerca. Després podràs especificar el tipus d’allotjament, amb les següents categories:
-Cases rurals (lloguer íntegre)
-Cases rurals (habitacions)
-Hotels rurals
-Apartaments rurals
-Albergs rurals
-Cabanyes o bungalows
-Càmpings

També el preu per nit que estaries disposat a pagar:
– Tots els preus
-Menys de 20 € /pers.
-20 a 30 € /pers.
-30 a 40 € /pers.
-Més de 40 € /pers.

I, per últim, si l’allotjament ha de tenir un mínim de places. Amb tot això, la recerca, com pots imaginar, serà el més acotada possible. Els resultats, a més, estan exposats de manera molt clara. En una llista apareixen els llocs més adequats de la teva recerca. Cadascun conté icones amb bosses que simbolitzen el preu i un altre amb capacitat.

Cada allotjament està àmpliament descrit amb informació sobre la ubicació, instalacions, tarifes, visites recomenades, maneres d’arribar… tot tipus de detalls. I, a més, podrás veure si està disponible a les dates en les que voldries instal·larte.

Poden haber més comoditats? Impossible. És per això que Toprural.com s’ha convertit en una de les págines espanyolesde referència en allojtaments rurals. Encara no hi has entrat?

El blog de Toprural.com

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Toprural.com: una referència del turisme rural”

1

Hola!

Sóc l’Ana, responsable dels continguts en català de TopRural, i volia agrair-te la referència que has fet de la nostra pàgina!

També volia comentar-te que ara el portal té una secció catalana amb una adreça pròpia, http://ca.toprural.com, i un Blog en català: http://ca.blog.toprural.com/.

Moltes gràcies novament per enrecordar-te de nosaltres,

Ana

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio