Consells per a viatjar

Treballar a un creuer, una oportunitat per conèixer món

Si el teu poder adquisitiu no et permet viatjar a llocs llunyans i exòtics, puja a bord i viatja arreu del món!
By , on 8 de setembre de 2010

Treballar a un creuer et permet conèixer món

Viatjar no és sempre una opció. La gran despesa que suposa anar de viatge fa que hi hagi moltes persones que no puguin accedir-hi, sobretot si parlem de viatjar a llocs llunyans i exòtics. Però hi ha una altra forma de conèixer món i evitar que la butxaca no es ressenti: treballar mentre viatges. I una bona forma de fer-ho és treballar a un creuer.

Els creuers, al igual que els hotels, necessiten treballadors de tot tipus. Cuiners, recepcionistes, administratius, cambrers o animadors són alguns dels llocs de treball tradicionals, però a més, es necessiten mecànics, mariners, fotògrafs i metges; professions que no tenen cabuda a un hotel de terra però que són indispensables al mar. Per això, les opcions que trobis un lloc de feina que s’adeqüi a les teves característiques i en el que et sentis còmode són molt grans.

Treballar a un creuer té nombroses avantatges però també inconvenients. Entre els aspectes positius trobem:
– Evidentment la possibilitat de viatjar gratis i conèixer llocs llunyans que són inabastables amb el nostre poder adquisitiu.
– Un treball ben remunerat amb les despeses pagades durant el viatge. D’aquesta forma no només viatgem gratuïtament sinó que cobrem per fer-ho.
– Poder gaudir del temps lliure en unes instal•lacions de luxe (tot i que algunes estan restringides al personal)
– Establir contactes amb persones de totes les nacionalitats que qui sap si un dia ens reportaran altres ofertes de treball.

Entre els inconvenients hi ha:
– Llargues jornades de feina, ja que del personal a bord s’espera una disponibilitat completa.
– Camarots compatits que poden dificultar la convivència.
– Llargues temporades allunyats de la família.
– Les condicions adverses en les que es pot trobar la mar i que pot produir marejos i malestar.

A més dels avantatges i inconvenients, hi ha una sèrie de requisits que els treballadors d’un creuer han de complir: tenir un bon nivell d’anglès, molta disciplina i responsabilitat, així com haver fet uns cursos de salvament i seguretat. Tots aquests punts han de ser tractats amb la companyia contractant, ja que poden variar.

Ja ho veieu, les oportunitats poden estar allà on menys les esperem i tot i que mai ens haguem plantejat pujar a treballar a bord d’un vaixell és una vivència interessant que a més, ens aportarà experiència i un millor currículum. Per això, no defallim, viatjar pot estar a l’abast de tothom, només hem de buscar la millor forma de fer-ho!

Foto: Clarisa per Arteyfotografia.com

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Treballar a un creuer, una oportunitat per conèixer món”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio