Consells per a viatjar, Països, Turisme rural

Turisme a Escòcia

Una alternativa per conèixer el país
By , on 6 de febrer de 2010
Vista de Loch Lomond

Vista de Loch Lomond

Intentant aportar alternatives atractives pels turistes, avui tractarem les possibilitats que té viatjar a Escòcia en quant a turisme d’aventura i de practicar senderisme. Per tots aquells que es volen allunyar dels viatges culturals i de visites a museus o esglésies i que prefereixen contemplar la pau que ofereixen amplis paissatges, Escòcia és una molt bona opció. Per tant avui us proposem unes quantes rutes a fer en aquest desconegut país.

Per practicar trekking i senderisme podem optar per Loch Lomond i els Trossachs. El parc nacional escocès ofereix les aigües de Loch Lomond i les meravelloses valls dels Trossachs, entre d’altres accidents geogràfics entre els que destaquen els boscos d’Argyll. Totes aquelles persones que gaudeixen de la natura poden descobrir els ecosistemes de la zona i disfrutar a l’aire lliure de les diferents activitats que s’hi poden fer. Podem optar pel senderisme o el muntanyisme per tal de passar uns dies apartats de la rutina.

També podem optar per una de les varies rutes que es poden fer a Escòcia, per exemple, la ruta de Rob Roy. Són els 127 kilòmetres que va fer Rob Roy McGregor al segle XVII i XVIII durant la seva vida com a fugitiu. Són uns 6 dies caminant -que s’abstinguin els principiants- on es pot admirar la bellesa dels paissatges de la zona. Si opteu per fer aquesta ruta amb un guia (força recomanable) podreu saber una mica més sobre el fugitiu més famós d’Escòcia ja que circulen centenars d’històries que han fet d’aquest individu un autèntic heroi.

En general Escòcia ofereix moltes alternatives d’oci, no només per les rutes de senderisme, també per les possibilitats que té a l’hora d’optar per una opció més relaxada com el turisme rural. Tot i així, si no esteu acostumats a fer esport és millor que tingueu en compte una via més tradicional com és el turisme cultural.

A la mateixa capital, Edimburg, podeu trobar moltes opcions. La famosa Royal Mile, el Palau Holyrood o el mateix Castell d’Edimburg són una oferta cultural molt acertada. Cal destacar que Escòcia esta formada per més de 700 illes i alguna d’elles oferirà alguna opció turística, Skye és una d’elles. Si tot i així no us acaba d’agradar la proposta, sempre podeu optar per seure en alguna taberna i beure un bon whisky, que una altra cosa no, però els escocesos de whisky en saben bastant.

Foto: Escòcia per soobygirl a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Turisme a Escòcia”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio