Consells per a viatjar, Escapa't!, Turisme i art

Un racó medieval a Lorca

By , on 17 de novembre de 2008

La regió de Múrcia amaga entre les seves riqueses belleses de gran valor històric. Una de les opcions de visita més atractiva és fer una ruta pels seus castells i fortificacions. Una d’elles és especialment recomenable per a visitar. Es tracta de la Fortaleza del sol, un impressionant castell medieval situat a la ciutat de Lorca. Amb més de 30 metres d’alçada i una capacitat de més de 3000 persones, aquest singular edifici no només és ampli en quant a tamany, doncs la seva magnitud radica també a la seva bellesa i en la seva capacitat per a fer que els seus visitants es sentin part de la història. Estem en ple segle XIII. No posis límits a la teva imaginació i deixat seduir per cadascun dels seus racons.

La Fortaleza consta de diverses torres que la fan encara més atractiva. Les més importants i millors conservades són la torre del Espolón i la torre Alfonsina. Aquesta última rep el seu nom perquè va ser el rei Alfons X qui va ordenar la seva construcció. No sembla que escatimés en mitjans, doncs el resultat ha estat una espectacular torre de 30 metres d’alçada distribuïts al llarg de tres nivells units entre si per suggerents escales de pedres.

[ad]

La segona torre, la de l’Espolón, és una mica més petita doncs només posseix dos nivells però ofereix als visitants l’oportunitat d’endinsar-se en un aljibe o meravellar-se amb les seves bóvedes d’arc de pedra.

A més de la visita en si, el castell del Sol ofereix atractius extres als seus visitants ja que, en el seu interior, acostuma a realitzar activitats per tots els públics com exposicions, interessants representacions teatrals històriques, arqueologia en directe o tallers didàctics.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Un racó medieval a Lorca”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio