Consells per a viatjar, Escapa't!

Viatjar a Walt Disney World Resort

Una bona opció si ens acompanya la quitxalla
By , on 25 de gener de 2010
Viatja amb nens a Disney

Viatja amb nens a Disney

Disney no només es dedica a la creació de les pel·lícules que han configurat la nostra infància, també ha creat una xarxa de parcs d’atraccions per crear una oferta de vacances de cara al públic familiar, ideal per a viatjar amb nens. Aquesta cadena és coneguda com DisneyParks i els podem trobar arreu del món. Avui, però ens centrarem amb un dels destins més solicitats per part dels petits de la casa: Walt Disney World Resort.

Walt Disney World és a Florida, Estats Units i ofereix una àmplia gamma de parcs temàtics on segurament no només gaudiran els més petits, també ho fareu vosaltres al reviure tendres moments d’infància, i és que, qui no ha somiat amb ser una princesa Disney?

Els parcs temàtics que ens ofereixen són 4, Magic Kingdom, Epcot, Disney’s Hollywood Studios i Disney’s Animal Kingdom Park, a més també hi trobem dos parcs aquàtics, Blizzart Beach i Typhoon Lagoon. L’oferta és molt variada ja que podem convertir-nos en les autèntiques estrelles de l’escena a Disney’s Hollywood Studios a part de probar una de les atraccions amb millor acollida com el famós Rock’n Roller Coaster o bé, passejar pel parc de descobriments de Disney, Epcot, que compta amb atraccions, espectacles, presentacions interactives, restaurants, botigues i meravelles arquitectòniques. L’univers de Disney està pensat per gaudir amb la família uns dies de somni i donar als més petits l’oportunitat de somiar desperts.

Però si tot i així encara no esteu segurs de visitar Walt Disney World encara hi ha més. La cadena de parcs temàtics ha pensat en tots els detalls per tal que les families dediquin el 100% del seu temps a gaudir. D’aquesta manera trobem els hotels amb encant de Disney Vacation Club on la comoditat i la convivència familiar estan garantitzades. Dins de l’oferta Disney Vacation Club trobem 3 tipus d’allotjament d’acord a les possibilitats de cada familia: hotels econòmics, moderats o de luxe. El preu varia en funció de la modalitat d’allotjament i clar està, depenent del preu la recreació del món Disney serà millor o pitjor.

Naturalment aquest tipus de viatjes estan pensats per fer-los amb canalla ja que tots els detalls estan pensats per escenificar el somni de qualsevol nen. Val a dir que tot i que per ells pugui ser un viatje inolvidable, pels més grans pot convertir-se en un autèntic calvari, ja que les atraccions estan pensades pels més petits i si algun pare o mare busca emocions fortes clarament no les trobarà a Disney.

Foto: Disney per smathero a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viatjar a Walt Disney World Resort”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio