Consells per a viatjar, relats de viatges

Vols fer literatura de viatges?

By , on 29 de setembre de 2008

T’has plantejat alguna vegada passar al paper les teves experiències com a viatger? Ets dels qui acostuma a incloure un bloc de notes entre el seu equipatge imprescindible? Potser t’agrada escriure i els viatges però no et veus capaç d’escriure sobre ells? Si t’identifiques amb alguna d’aquestes preguntes, estàs en el lloc adequat. Aquest pot ser el teu primer pas com a professional en el fascinant món de la literatura de viatges.

Un viatge a Milà
o una excursió a la Fageda d’en Jordà. Un destí paradisíac o una aventua en plena natura. Són bons temes per a la inspiració i qualsevol d’ells és susceptible de ser convertit en literatura. Ho fan moltes persones al món. Vols ser un d’ells? Segueix llegint.

[ad]

Un bon escriptor de viatges és, abans de tot, un bon lector. Per començar t’anirà bé fer un cop d’ull als teus llibres o als de llibreries com Altaïr o Laie i adquirir algun dels seus llibres. Un cop en situació pots provar d’escriure algun relat sobre algun viatge que hagis fet en el passat o llegir relats d’altres viatgers que pots trobar a Internet. La pàgina web de la botiga de viatges per a aventurers Coronel Tapioca proposa als internautes que enviïn la seva visió sobre altres llocs del món. En aquest lloc podràs fer cerques per paraules i destinacions.

Una opció molt interessant és apuntar-te a un curs sobre escriptura de viatges. Anima’t a introduir-te en aquest tipus de literatura i hauràs afegit un atractiu extra als teus viatges.

Comment | Trackbacks Closed.

1 Comment en “Vols fer literatura de viatges?”

1

la literatura per viatjar es molt important, ja que et documenta o t’ensenya de les costums del llocs on anem, per què si no en acompanya ningú, hauriem de saber que ciutats com Kiev, si entrem en un bus i no podem pagar directament el conductor li hem de passar el diners el del teu davant i aquest ho anirà fent fins que arribin el conductor.jejejejej quina lloc tan curios. ara jo estic llegint un llibre que proposa quadern de viatges en la seva prestatjaria de literatura que m’esta agradant molt

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio