curiositats

Els misteris del món i Google Earth

Cuarto Milenio parla d'enigmes per resoldre
By , on 15 de agost de 2009

Ja fa moltes emissions del programa de Cuatro, Cuarto Milenio, presentat per l’enigmàtic Iker Jiménez, els misteris que amaga després de si Google Earth. Diverses fotografies en diversos llocs del món mostren elements borrosos i figures que, observant el lloc concret, no apareixen en la realitat.

Cuarto Milenio va il·lustrar aquest fenomen deixant en l’aire un misteri sorprenent. Com exemples trobem aquest element borrós a Florida , un objecte no identificat prop de la Mansió PlayBoy o un avió bombarder de la Segona Guerra Mundial sobrevolant Lancaster (Anglaterra). Què està passant? Ningú ha resolt encara l’enigma, però la realitat és que poder viatjar com si estiguessis en un avió allà on vulguis amb Google Earth obri noves possibilitats i sorpreses. Pots comprovar-lo quan vulguis?

Per a aquells que no coneixeu al bo d’Iker Jiménez, compta amb una llarga trajectòria tot treballant en el món dels fenòmens paranormals, l’ufologia, els enigmes i altres misteris. Va començar a ser popular a través del programa Milenio 3, a la Cadena SER, on a vegades a hores intempestives aconseguia unes quotes d’audiència notables.

El seu salt a la televisió gràcies a Cuatro l’ha fet encara més conegut, i fins i tot ha aparegut a més d’una paròdia on l’imiten amb el seu característic to de veu i amb aquella frase de “Bienvenidos a la nave del misterio”. És aconsellable veure algun dels seus programes, trobareu un món totalment desconegut que us pot atraure molt.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els misteris del món i Google Earth”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio