curiositats

La Terra Mitjana de Nova Zelanda

Descobreix els paratges de Mordor o La Comarca
By , on 20 de febrer de 2012

La Terra Mitjana existeix i es troba a Nova Zelanda. Els bells i inhòspits paratges que es van utilitzar durant el rodatge dels tres films de El Senyor dels Anells i per les futures pel·lícules de El Hobbit es troben a Nova Zelanda. Si ets un fan de l’èpica saga d’aventures fantàstiques de J.R.R. Tolkien no t’has de perdre l’oportunitat de conèixer la Terra Mitjana de primera mà i sentir-te part de la mítica història. Per a fer aquest passeig per la Terra Mitjana recorda dur unes bones botes de senderisme, perquè aquesta excursió per Nova Zelanda no es apta per qualsevol persona.

El Hobbiton de Matamata

El Hobbiton de Matamata

Els pujols de Bombay i les planícies de Hairaki, prop de la ciutat de Auckland, podem arribar a la localitat de Matamata, escenari del ‘Hobbiton’ (ciutat natal de Bilbo i Forodo). En el centre de visitants de Matamata podrem reservar una excursió guiada per coneixer Hobbiton. Les petites cases dels habitants de La Comarca van ser construïdes en els sinuosos i verds pujols a partir de finques per les ovelles dels habitants de la zona. El tour culmina amb la pujada des de Bagshot Row fins a Bag End, per veure el més famós ‘forat’ hobbit de la Terra Mitjana.

Les terres hermes de Mordor no estan tan allunyades de La Comarca com ens deia Tolkien, al menys, no en els escenaris de Nova Zeland. Els increibles paisatges lunars i roques de lava del Parc Nacional de Tongariro i el Mont Ruapehu van ser el lloc en el que Frodo i Sam entraren furtivament per destruir d’anell únic de Sauron. Tot i que els decorats no s’han conservat, només cal una mica d’imaginació per sentir-nos a Mordor, en mig d’una batalla entre Orcs, Homes i Elfs.

Haurem d’agafar l’avió per arribar fins a Kelvin Heights (més coneguda com Deer Park Heights) a Queenstown. Es tracta d’una barrera muntanyosa que ofereix unes vistes panoràmiques sobre el Llag Wakatipu de gran bellesa. Si contractem el ‘Safari of the Rings’ veurem alguns dels llocs utilitzats pel rodatge de la trilogía com Lothlorien, Isengard, el pujol d’Amon Hen o el bosc de Ithilien. Es pot anar caminant fins al pujol on es va ubicar La Vall del Rierol Ombrívol es a les Muntanyes Remarkables.

Deixem per un altre dia la visita des de Cromwell, atravesant el pas de Lindis, fins al territori de Mckenzie. Aquesta zona totalment estèril i coberta per una malesa anomenada tussock fou l’escenari escollit per l’equip de Peter Jackson per ubicar la Batalla dels Camps de Plennor. Podeu fer una visita guiada d’una hora des del centre d’informació al visitant de Twizel i completar el vostre viatge per la Terra Mitjana de Nova Zelanda.

Imatge| miss_rogue a Flickr.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La Terra Mitjana de Nova Zelanda”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio