curiositats

Langjökull, la glacera islandesa on s’ha rodat ‘Star Wars’

Descobreix un paisatge extraterrestre
By , on 18 de desembre de 2015

star wars

Les pel•lícules tenen el poder de convertir racons poc turístics o desconeguts en autèntiques atraccions que capten visitants any rere any; ho hem vist amb fenòmens mundials com ‘El senyor dels Anells’ o ‘El Hobbit’ i Nova Zelanda. Amb l’estrena de ‘El despertar de la força’, els fans de ‘Star Wars’ han de sumar algunes noves destinacions a Islàndia a la seva llista per sentir-se com autèntics jedis.

Les batalles de la guerra més vista en la gran pantalla han tingut com a escenari la glacera de Langjökull a Islàndia, possiblement per l’aparença gairebé extraterrestre d’aquest lloc. Per les seves característiques el país és el lloc idoni per a una trobada fictícia amb humans i espècies procedents d’altres planetes pertanyents a la República Galàctica.

El punt escollit per gravar aquesta nova entrega de la saga cinematogràfica és el segon glacial més gran de la illa i mostra un paisatge cobert de gel i neu. En aquest paratge en aparença tan hostil regna el color blanc i tons de blaus subtilment diferents. Però els visitants no han de quedar-se només amb les aparences de Langjökull i han d’endinsar-se en el seu interior, on es troba la primera cova glacial del món amb 500 metres de llarg i construït a 1.260 metres sobre el nivell del mar.

Obert a visitants, aquest túnel permet veure una glacera de Langjökull com mai abans va ser possible, podent observar així les seves entranyes des de l’interior de la glacera. Els curiosos i més aventurers fans de ‘Star Wars’ poden caminar a través de les seves parets gelades mentre exploren metres i metres de gel tallat descobrint com es va formar la glacera des del principi en un itinerari que dura entorn d’una hora.

Els touroperadors especialitzats en Islàndia ja ofereixen als viatgers conèixer un dels llocs més galàctics del planeta però també tenim l’opció de complementar el viatge amb una aventura en autocaravana per Islàndia i veure glaceres, cascades, fiords i aigües termals o anar a la caça de les aurores boreals. No obstant, si el fred no és el teu ambient predilecte, sempre tens la oportunitat de visitar altres llocs de rodatge de les anteriors pel•lícules de ‘Star Wars’ a Tunísia.

Imatge: Unsplash

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Langjökull, la glacera islandesa on s’ha rodat ‘Star Wars’”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio