curiositats

Nova York a través de 5 cançons

La ciutat ha inspirat a molts artistes
By , on 9 de febrer de 2012

Coneguda com la Gran Poma o com ‘la ciutat que mai dorm’, el cert és que Nova York és una ciutat que ha encisat a tothom que hi ha posat un peu. Viatges d’arreu del món no s’han pogut resistir al magnetisme d’aquesta meravellosa ciutat. Els cantants tampoc en son una excepció. Per això us proposem una llista de cançons per a conèixer les impressions sobre Nova York de grans artistes com Frank Sinatra o que ens recorden, inevitablement, a la gran ciutat.

Les guies de viatge ens mostraran els punts més turístics i els amics que ja han viatjat ens poden donar consells útils però… i la sensació de viure-hi? L’amor o l’odi que ens desperta una ciutat? Per això us proposem que escolteu aquests 5 temes sobre Nova York i feu les vostres conclusions.

  1. Empire State of Mind (Alicia Keys ft. Jay Z): no et cal cap mapa amb la cançó de Jay Z y Alicia Keys, coneixeràs tots els punts y algunes de les histories que es viuen a Nova York. Una ciutat dura, però on tens l’esperança de poder triomfar.
  2. Marry The Night (Lady Gaga): la mare dels little monsters s’ha enamorat fins a tal punt de la seva ciutat natal que ja la considera com el seu marit. Aquesta cançó expressa els sentiments de Lady Gaga sobre els atemptats a les torres bessones.
  3. Bright Lights Bigger City (Cee Lo Green): Sofisticada, nocturna i amb un punt sexy, aquesta és la Nova York és per Cee Lo Green, que és més que mai ‘la ciutat que mai dorm’. Per tant, si busques una melodia que t’acompanyi per les nits a la Gran Ciutat, sense cap mena de dubte, tria Bright Lights Bigger City.
  4. Angel of Harlem (U2): Nova York també pot ser la ciutat de l’amor i un àngel pot aparèixer a la teva vida quan menys t’ho esperes (o potser ja la duus amb tu?). De totes formes, escolta aquesta cançó quan tinguis un passeig romàntic.
  5. New York, New York (Frank Sinatra): el cantant més murri es va enamorar de la ciutat, de les seves oportunitats, de les seves coses bones i les seves coses no tan bones. Un bon punt i final per quan hagis de deixar la ciutat que ha inspirat a tants artistes.
Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Nova York a través de 5 cançons”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio