curiositats

SmartBox, una nova forma de regalar viatges

Pots escollir entre desenes d’experiències entre els que hi ha degustacions de luxe o estades a hotels de somni
By , on 29 de octubre de 2010

A qui no li agradaria uan visita guiada per unes bodegues?

Una nova forma de viatjar s’està posant molt de moda ens els darrers mesos: Smartbox. Segurament per la senzillesa de la seva execució i claredat de la seva explicació. I és que mai havia estat tan fàcil regalar un viatge! Què encara no sabeu com funciona?? Doncs no us preocupeu, és molt fàcil.

Smartbox és una nova forma de regalar experiències. A la tenda tu compres una caixeta amb la caràtula de l’experiència que vols regalar: des d’activitats d’aventures fins a estades a hotels de cinc estrelles, l’únic que varia és el preu. Així, al revers de la caixa hi ha un llistat amb les comunitats autònomes i els llocs on pots bescanviar el teu ticket Smartbox.

Per exemple, hi ha una de les caixes, de les més baratetes, anomenada Bodegues amb caràcter; dins aquesta caixa hi ha un ticket que podràs bescanviar a qualsevol de les bodegues que surten al revers de la caixa (classificades per comunitats autònomes) per una visita guiada a la bodega a més d’una cata i un obsequi. D’aquesta forma, la persona que regala no ha d’escollir les dates abans de donar el regal, sinó que és la persona que rep el regal qui pot decidir lliurement quan vol fer la seva visita. Només ha de portar el ticket que ve dins la caixa.

A dins l’Smartbox, a part del ticket bescanviable, hi ha un llibretó amb una descripció de tots els llocs o activitats que es troben al llistat. Així tindràs tota la informació disponible per decidir a on vols anar.

Hi ha caixes de tot tipus i per tots els gustos.
Gastronomia: Bodegues amb caràcter, Cuines del món, sopar amb estrella… i preus per tots els gustos, en aquest cas les caixes van des dels 24’90 fins els 129’9.
Benestar: per si vols regalar una estada a un spa; Instant relaxació, Spa per dos, Massatges del món…
Aventura: Activitats a l’aire lliure, Diversió en família…
Estades: Pintoresca, Rural, entre Vinyes, amb Encant… la més cara de totes aquestes i de totes les caixes és l’Estada de Somni on tens una nit per dues persones a l’hotel que escullis entre els 45 de cinc estrelles que tens al llistat amb sopar gourmet inclòs, tot per 399,90 euros.

Ja veus que la varietat és molt gran,segur que el més difícil de tot serà escollir quin és el regal perfecte, ja tens el teu?

Foto: David a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “SmartBox, una nova forma de regalar viatges”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio