curiositats

Tansmediterrànea ofereix un creuer ‘zombie’ per als viatgers més intrèpids

Un apocalipsi ‘zombie’ a bord
By , on 25 de setembre de 2015

zombie

Uns 300 supervivents es pujaran a bord d’un vaixell de Trasmediterránea aquest divendres per aplacar els ànims de les hordes de zombies que el seu objectiu serà infestar per primera vegada les Illes Balears, començant per Eivissa. La base d’aquest apocalipsi zombie semblar una idea per a una pel•lícula, però es tracta d’una nova experiència que els usuaris de Transmediterránea podran gaudir durant el seu viatge a costes eivissenques.

El ‘Survival Zombie’ a bord del vaixell de Transmediterránea és un esdeveniment que barreja una gimkana i joc de rol en el qual els passatgers han de sobreviure tot escapant dels morts vivents que infesten les instal•lacions. Està organitzat per l’empresa World Real Games (WRG) i ja ho han gaudit més de 20.000 persones en tota Espanya; no obstant això, es tracta de la primera vegada que un esdeveniment te aquestes dimensions, duració i idea.

Des d’aquest divendres fins al diumenge, els supervivents se sotmetran a diverses proves per sobreviure. A més els zombies que s’aproximen amb vaixell a Espanya són d’una raça superior, incapaços de morir en alta mar, per la qual cosa intentaran infestar Eivissa a la seva arribada el dissabte 26. Tant els supervivents del vaixell com els habitants de la illa tindran allà una segona oportunitat per acabar amb tots ells i evitar mals majors per a la humanitat. La volta amb vaixell serà una mica més tranquil•la, tots podran gaudir d’una festa ‘chill out’.

La directora de producció de WRG, Paula García, ha explicat durant la presentació de l’esdeveniment que es tractarà d’una experiència “inoblidable”, amb unes dimensions equiparables a una producció cinematogràfica. En concret, més de 100 actors donaran vida als zombies que infestaran el vaixell i la illa d’Eivissa durant el cap de setmana; als quals s’ha de sumar un equip de 15 maquilladors professionals que realitzaran les caracteritzacions.

Hem volgut innovar en la nostra marca i hem creat aquest creuer zombie. Serà una experiència inoblidable, amb 100 actors que van a crear un món paral•lel i amb tot el vaixell preparat per a l’ocasió. Hi haurà 15 maquilladores professionals, que usaran 100 litres de sang, 100 litres de làtex i 100 pròtesis. Tot per recrear un autèntic apocalipsi zombie del que els participants han de sobreviure.

Al llarg del recorregut, els supervivents descobriran l’entramat d’una història apocalíptica en la qual ells hauran de formar part per evitar la fi del món i que els zombies que els acompanyen a bord del creuer conquistin el territori. El viatge creuer de Trasmediterránea, organitzat al costat de l’empresa WRG, ofereix 300 places amb preus que van des dels 240 fins als 290 euros i la reserva dels quals es fa a través de la web entradium.

Imatge: kpgolfpro

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Tansmediterrànea ofereix un creuer ‘zombie’ per als viatgers més intrèpids”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio