Post tagged with ‘assegurança de viatges’

Països

Per viatjar a Cuba és obligatori tenir una assegurança mèdica

És fonamental comprovar si la nostra companyia d’assegurances té conveni amb el país
By , on 24 de desembre de 2010

Cuba és un país parat en el temps

Viatjar a Cuba és una tasca bastant complicada des del punt de vista burocràtic. Visats, permisos i documents s’apilen a les bosses dels viatgers que volen visitar l’illa; per això, és convenient que abans de fer les maletes i marxar entris al web o truquis al Consolat de Cuba per demanar quina és tota la documentació que necessites i evitar-te possibles ensurts quan estiguis en trànsit. Un dels darrers tràmits que s’han establert com a obligatori és l’assegurança mèdica.

Tant si el teu viatge a Cuba dura uns dies com si demanes un permís de residencia temporal necessitaràs una assegurança; tot i així, els tipus de document serà diferent. Per un costat, si el teu viatge dura només uns dies necessitaràs una Pòlissa d’assegurança de viatges; per l’altra banda, si el que vols és residir durant una temporada a l’illa necessitaràs una Pòlissa d’assegurança de despeses mèdiques. Has de tenir en compte però, a quin centre la sol•licites ja que no tots tenen convenis amb Cuba.

A l’illa, l’empresa d’assegurances que ha posat en marxa el sistema és Asistur; per això, has de consultar el seu web per corroborar quines són les empreses espanyoles amb conveni. Algunes d’aquestes són: Axa, Europe Assistance, Mapfre, Racc o Race.
Continue reading »

Comments (0)
Consells per a viatjar, Països

Assegurança de viatge, la tranquil·litat dels viatgers

N’hi ha de molts tipus, només has d’escollir la teva!
By , on 8 de octubre de 2010

L'assegurança mínima et cobreix la cancel·lació del vol per problemes tècnics o de la companyia

Preparar un viatge és sinònim de prendre una gran quantitat de decisions. On vull anar? Què vull veure? Quines dates? Com arribar-hi? A quin hotel allotjar-me? Una més de la llista de decisions que s’han de prendre és la contractació de l’assegurança de viatge. N’hi ha diferents tipus depenent del viatge que facis, algunes només et donen una cobertura mínima i d’altres et cobreixen fins i tot la responsabilitat civil. És important que abans de començar la teva aventura t’informis bé dels tipus que existeixen i escullis la que més s’adiu als teus plans.

Hi ha assegurances que venen incloses dins la contractació del viatge i d’altres que has de concertar tu, tot depèn de les condicions en que hagis planejat i contractat el viatge, per això si és una agència de viatges qui et planifica el viatge és convenient que demanis informació sobre el tipus d’assegurança que inclou, és una forma molt fàcil d’estalviar-te algun ensurt quan estàs lluny de casa.

Si contractes els viatges per agència poden ser de dos tipus, d’estada o combinats. Els primers només inclouen l’allotjament i no tenen subscrita cap tipus d’assegurança; els segons, en canvi, consten de transport i allotjament i inclouen una assegurança mínima, normalment sense costos addicionals.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio