Post tagged with ‘baqueira beret’

Especials

El major domini dels Pirineus Catalans

Baqueira Beret ofereix el major domini esquiable del Pirineu Català a
By , on 20 de novembre de 2010

Espectacular imatge de Baqueira Berete, un inabastable territori de neu

Estava buscant la ruta per anar-me’n un cap de setmana a la neu. Hi havia moltes possibilitats, però sempre crec que en la varietat està l’èxit, així que no vaig dubtar. Practicaria esquí a Baqueira Beret, ja que es tracta del major domini esquiable del Pirineu Català amb un total de 104 quilòmetres. Un dels grans avantatges que compta les estacions de Baqueria Beret és el seu microclima atlàntic que recorre tota la vall. El que pot semblar només una dada insignificant, per a aquells una mica entesos sobre la matèria saben que aquesta circumstància facilita la conservació d’una gran qualitat de la neu natural. O el que és el mateix, que la neu artificial té menys cabuda aquí que en altres estacions.

Si et consideres un esquiador que fa temps va deixar de ser principiants i fins i tot sense rubor et situes entre els experts en això de l’esquí i la neu, tindràs una oportunitat per demostrar-ho en la famosa pista coneguda com l’Escornacabres. Aquí podràs demostrar realment el talent que dius tenir perquè és una de les més exigents que hi ha a les estacions d’esquí. Es podria dir que és la pista negra reina de Baqueira Beret.

Estem parlant d’una inclinació de 45 graus. Però no us espanteu, aquells que l’han baixat (ho sento, però el meu nivell no arriba a atrevir-me a tant) diuen que sí que és cert que les primeres pendents són molt agudes, però que tampoc no és massa estreta la pista i a mida que es va avançant per ella, la dificultat es fa menys intensa i es converteix en una de nivell negre més. Encara que sí que és molt recomanable baixar per aquesta pista mística quan hi hagi un bon nivell de neu natural, ja que si la superfície està congelada sí que seria gairebé com una odissea.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio