Post tagged with ‘Caiguda lliure Catalunya’

curiositats, Especials, Volar

Prova la caiguda lliure a la Costa Brava

No cal estar en molt bona forma ni ser el més valent per gaudir de l'experiència
By , on 16 de juliol de 2010

Pots veure les teves reaccions gràcies a un càmera que t'acompanya durant el salt

S’acosta l’estiu i el bon temps, i es conten per desenes els cops que us hem recomanat el litoral català per passar una jornada o unes vacances inoblidables. Ja sigui a pobles concrets, vorejant tota una costa o gaudint de certs atractius i festes. Hem visitat cada indret per terra i mar, però ens queda un element inèdit que ens donarà una perspectiva totalment diferent: l’aire.

Si, sé el que esteu pensant. Tots hem volat en avió i, en un dia prou clar, disposem de temps de sobres per albirar el litoral mediterrani abans no toquem terra. Però, ¿realment una finestreta, amb les turbines a mil per hora fent d’ambientació, és suficient? Quan diem aire, nosaltres ens referim a l’aire de veritat. A sentir-lo colpejant la nostra pell mentre contemplem el paisatge a vista d’ocell. A volar per nosaltres mateixos. En definitiva, a fer un salt amb paracaigudes.

L’empresa Skydrive Empuriabrava és la única de Catalunya i de les poques d’Espanya que ofereix aquest servei. Amb experts altament qualificats, entre els clients que firmen el llibre de visites hi trobem famosos com la presentadora Eva Hache, el periodista Jordi Évole, l’actriu Teté Delgado o els tres actors del Teatre de Guerrilla. Tots ells han gosat saltar i recomanen l’experiència. No són pas esportistes d’elit, ni gaudeixen d’un gran físic ni preparació. Això demostra que tothom pot fer-ho i que tothom pot sortir-hi satisfet.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio