Post tagged with ‘càmera vídeo’

Consells per a viatjar, viatges

Millora els teus vídeos turístics

By , on 8 de abril de 2008

Si preguntem a qualsevol persona sobre els millors records la seva vida és més que probable que algun d’ells estigui relacionat amb alguna experiència d’un viatge. Els moments que vivim fora del nostre entorn habitual deixen una petjada inesborrable en tots nosaltres que ens acompanyarà d’una manera més fresca o imprecisa, depenent de la nostra memòria. Però a molts no els serveix amb un record en els seus pensaments i opten per fixar-los per sempre en la seva retina gràcies a una càmera de vídeo.

En el darrers anys les càmeres digitals han baixat considerablement de preu i el tamany ha pujat de qualitat, per la qual cosa cada vegada és més senzill aconseguir-les i donar-li ús a les nostres escapades. Fer una pel·lícula dels notres viatges és una idea estupenda que permetrà, a més, que els nostres familiars i amics puguin viure indirectament aquests moments inoblidables.

Tanmateix, la major part de vídeos turístics que podeu trobar-vos a qualsevol casa són només successions d’imatges sense cap organització. Per això volem donar-vos alguns consells que us ajudaran a passar de ser un simple vídeo d’aficionat a donar cert grau de professionalitat i originalitat a les teves gravacions.
Continue reading »

Comments (1)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio