Post tagged with ‘CANTABRIA’

Ciutats

Santander: visites, festes i gastronomia

Cantabria 'ens posa', com diria Revilla
By , on 14 de juny de 2010

Platja de El Sardinero

Tal i com diria el senyor Revilla, “Cantabria me pone” i no està pas tan equivocat. Però fora bromes i temes de política, Cantabria és una de les zones d’Espanya més interessants a conèixer ja que les seves oportunitats turístiques són molt elevades. Avui, però ens centrarem a parlar de Santander, una ciutat portuària amb un encant especial, i si encara no us ho creieu, us convido a que continueu llegint.

Santander posseeix una gran tradició i activitat cultural amb actes de gran importància que formen part de la vida cultural o social de la ciutat. Un clar exemple és el festival de música i dansa, conegut com a Festival Internacional de Santander (FIS). Tot i així, també podeu trobar molts museus i centres culturals com el Museo Marítimo del Cantábrico, el Museo Municipal de Bellas Artes, el Museo Regional de Prehistoria y Arqueología de Cantabria… entre molts altres llocs d’interès cultural que ofereix aquesta ciutat.

Parlant de Santander és impensable no fer-vos un recordatori de les festes més importants de la ciutat, ja que és un indret amb nombroses festes i romerías, que es distribueixen pels diferents barris i zones de la ciutat. Per exemple, el 24 de juny celebren la foguera de Sant Joan, a la platja de El Sardinero. Com els catalans celebren l’arribada de l’estiu amb una gran foguera i una “romería” on sense cap mena de dubte gaudeixen d’un entorn envejable. Una altra data important és el 25 de juliol, quan celebren Las Fiestas de Santiago, una festa d’un gran interès turístic regional. I el 15 de setembre celebren la festa de La Virgen de la Bien Aparecida, patrona de Santander y de Cantabria.

En quant a la gastronomia, ja sabeu que em resulta complicat no parlar-ne, Santander ofereix una meravellosa selecció de productes del mar. Un dels plats típics que més seguidors té és el cocido montañés, tot i que no parlar de les sardines de Cantàbria seria un autèntic pecat.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio