Post tagged with ‘capitals europees’

Ciutats, Consells per a viatjar

Viure en una capital europea

Alguns consells per a sobreviure-hi
By , on 12 de juny de 2010

La gran París vista des de la Torre Eiffel

Berlín, Roma, Barcelona, Paris, Londres o Madrid, qualsevol d’aquestes ciutats formen part d’Europa i per aquesta raó és important que abans de traslladar-nos a viure-hi tinguem en compte algunes qüestions que segurament ens ajudaran a adaptar-nos de la millor manera possible a la seva vida. Hem de tenir en compte que són ciutats, enormes capitals europees on es centra la gran activitat empresarial del país i on possiblement l’estres sigui el pa de cada dia. Però bé, no us espanteu perquè tampoc deu costar massa acostumar-se a viure-hi.

En primer lloc, heu de triar on viure, és a dir, un cop heu decidit la ciutat també heu de pensar on us convé localitzar la vostra residència. Us recomano que si no sou gaire amics del moviment busqueu una casa a l’extra radi de la ciutat, és a dir, a una ciutat dormitori. D’aquesta manera us assegureu estar a prop del gran nucli urbà, però així quan decidiu desconnectar d’un dur dia, ho feu en una zona més allunyada del soroll, el trànsit i de la massa poblacional.

D’altra banda també pot resultar interessant viure al centre neuràlgic durant un temps. És interessant perquè d’aquesta manera coneixeu millor l’entorn de la ciutat, locals de moda, botigues, restaurants, etc.. però bé, tot és qüestió de gustos. Això sí, informeu-vos del barri que millor pugui cobrir les vostres necessitats, és a dir, que tingui un hipermercat a prop, un gimnàs… totes les coses del dia a dia que us facin falta.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio