Post tagged with ‘CORFU’

Illes i costa

Corfú supera la crisi econòmica amb el turisme

És la illa més gran de les Illes Jòniques i té molta història a sobre
By , on 27 de juny de 2011

Pot ser que els nostres amics grecs no estiguin passant per la millor ratxa econòmica, pot ser fins i tot que per molts experts econòmics el país grec no gaudeixi d’una embranzida econòmica fins d’aquí a molts anys, però tot i així continua sent un lloc privilegiat per passar unes extraordinàries vacances d’estiu. I de les diferents illes gregues tinc una especial predilecció pels viatges a Corfú, un paradís actual amb molta història a sobre.

La ciutat de Corfú vista des del cel

Es tracta de la illa més gran de les Illes Jòniques, que també són conegudes com les set  illes. Està situada al mar Jònic i és coneguda mundialment per la gran qualitat de les seves platges. Molts turistes venen exclusivament per recórrer les diferents cales i platges que de tan prestigi han aconseguit. Tot i que podríem qualificar de forma general que tenen una salut de cinema, n’hi han algunes que són més destacades com les de Jalicunas, Skudi, Bitalades o Perulades. Sota aquests noms impronunciables, descobrirem sorra blanca i aigua transparentes que poca cosa o res tenen que envejar a les, de vegades, sobrevalorades platges caribenyes.

Només has de tenir clar que son llocs on la historia està molt pressent en el carrer, en els edificis centenaris que han vist com imperis i civilitzacions han deixat la seva pròpia empremta. Al seu territori va estar sota la influència del mític Alexandre Magne i allà pel segle III a.c ja va estar sota el domini romà, tot i que no pas del que estava regnat a Roma sinó l’Imperi Bizantí. Imprescindible realitzar una visió global de la fortalesa vella i el casc antic des de dalt del Neo Frúrio, o el que és el mateix, la fortalesa nova.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio