Post tagged with ‘edimburg’

Especials

L’antiguitat i la modernitat es troben a Edimburg

Paquets de viatge perquè no et perdis res!
By , on 24 de octubre de 2011

Vols organitzar un dels inoblidables viatges a Edimburg? Que tot surti perfecte no depèn ni de l’atzar ni de la sort sinó d’una bona planificació. En aspectes com escollir un hotel ben situat del que has pogut conèixer l’opinió d’antics hostes, elegir les millors excursions o les visites als museus més recomanables és on es troba el secret de l’èxit d’un viatge. L’organització és essencial per convertir un viatge en inoblidable, per això existeixen diferents paquets i opcions; d’aquesta forma podràs triar-ne un que s’adapti a les teves preferències amb el que segur que gaudiràs al màxim de la teva estada.

El Castell d'Edimburg, una de les construccions més famoses de la ciutat

Un dels destins interessants actualment és d’Edimburg, una ciutat que forma part del llistat de la UNESCO de Patrimonis de la Humanitat. Per què? Pels seus meravellosos barris medievals, els seus increïbles castells, les esglésies… en conclusió, per la seva arquitectura. L’Old Town, la Ciutat vella, és el cor medieval de l’urb; pels seus carrerons i edificis podràs descobrir la màgia d’Edimburg, de la mateixa forma que si visites el Castell d’Edimburg, una construcció tan impressionant i grandiosa que pot ser vista des de qualsevol punt o el barri de Grassmarket, una zona molt recomanable les últimes hores de la tarda. La majoria dels edificis de l’Old Town daten del segle XVI i entre ells podem trobar la casa de John Knox. Tot i així, existeix una excepció: la catedral de la ciutat i és que aquesta delícia de l’arquitectura data d’un segle abans, del segle XV.

Contraposat a aquesta part de la ciutat trobem la part més moderna, el New Town. Allà l’urbanisme georgià, del segle XVIII, s’expandeix davant els nostres ulls desprenent una harmonia sense precedents. Així, veiem com tant si ens agrada una època com una altra, Edimburg és la nostra ciutat; allà podrem deixar volar la nostra imaginació i delectar-nos amb les construccions que més ens agradin.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio