Post tagged with ‘el Carib’

Especials

El que no et pots perdre dels viatges a la Riviera Maya

Un paradís subtropical de platges i restes arqueològiques
By , on 12 de març de 2012

La Riviera Maya és el paradís de platges de sorra blanca i clima tropical que ens espera a Mèxic, a la costa nord-est de la península del Yucatán, banyada per les aigües del Mar Carib i amb un llegat històric impressionant. Els  viatges Riviera Maya són, sense dubte, un somni que es pot fer realitat per a molts turistes.

La piràmide esglaonada de Kukulcán, a Chichén Itza

Qualsevol viatge a aquesta zona ha de tenir fixats d’entrada uns quans destins i algunes activitats imprescindibles. És fonamental arribar a les platges, sobre tot a les de les ruïnes de Tulum (on es veuen reflectides les pedres a l’aigua), a Akumal i a Playa Paraiso (molt espectacular per la seva amplitud, la seva fina sorra, les palmeres i el mar de color turquesa).

És també imprescindible anar a Chichén Itza, la gran capital Maya, un lloc màgic on sentirem la força de la terra, els costums i les creences d’aquesta antiga civilització. Al bell mig de la plaça de Chichén Itza trobarem el temple de Kukulcán, una piràmide esglaonada que també és coneguda amb el nom d’“El Castillo”. Aquesta estructura representa la idea que tenien els mayas de l’espai i el cosmos: està formada per nou nivells, un nivell per cadascuna de les capes que existien a l’inframon, i per 365 esglaons, un per cada dia de l’any solar.

Continue reading »

Comments (0)
Guies per a viatjar, Països

Un complement per a viatjar a Mèxic i Cuba

By , on 4 de abril de 2007

Equipo Dorling compta amb guies visuals de diferents països que combinen informació amb multitud d’imatges de gran qualitat. Com a mostra us recomanem les guies visuals deMèxic y Cuba.

mexico.jpg

Amb més de750 imatges a color preses únicament per a la ocasió, aquesta guia visual de Mèxic ofereix un extens recorregut per la cultura mexicana. Dades històriques, cronologia dels esdeveniments més importants, festes folklore, etc,. Todo está al alcance del turista en esta guía. A més a més, els viatjers podran utilitzar l’obra per a preparar les seves rutes, doncs ofereix diferents itineraris, amb plànols inclosos i informació pràctica. La capital mexicana compta, a més, amb una guia de carrers completa.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio