Post tagged with ‘Equipatge’

viatges

Equipatge: els problemes més comuns a l’hora de viatjar

Els desperfectes a les maletes suposen el 40% de les incidències
By , on 9 de juliol de 2014

L’estiu és l’època de major nombre de desplaçaments amb avió i en ella els equipatges poden sofrir alguns desperfectes en ser manipulats pel personal dels aeroports o perdre’s entre els nombrosos vols que s’operen alhora. Els desperfectes en maletes suposen el 40% de les incidències relacionades amb l’equipatge dels viatgers espanyols. Les incidències amb les maletes alhora de viatjar en avió també copsen les reclamacions per problemes amb el lliurament (35% dels casos), el robatori (15% dels casos) i pèrdua definitiva (10% dels casos)

Els danys en maletes o borses –el 40% de les incidències relacionades amb equipatges– es deuen sobretot a cops, deformacions i trencament de nanses i rodes. La majoria d’aquests contratemps es produeixen sobretot en els vols, durant la manipulació dels equipatges en les cintes transportadores o mentre es carreguen a les bodegues dels avions. Aquestes dades responen a un estudi fet pel departament de Business Analytics de InterMundial Segurs, que analitza les principals incidències en l’equipatge sofertes pels turistes.

Els casos de demora en el lliurament d’equipatge suposen el 35% de les incidències totals registrades per viatges espanyols i es donen en la seva majoria durant els vols. Segons la consultora internacional en el sector aeri Situada, aquests problemes en el lliurament es deuen a una mala praxi en la transferència entre vols de connexió, especialment en els grans aeroports, però també a una mala preparació de la maleta per part dels viatgers. Segons dades de la consultora, unes 7 maletes de cada 1.000 van ser gestionades de forma incorrecta. Continue reading »

Comments (0)
Volar

Les bosses del Duty-free de l’aeroport es poden embarcar sense cap cost addicional

Aena ho deixa clar en un comunicat
By , on 20 de abril de 2012

Davant els problemes que posa Ryanair en temes d’equipatge, concretament per pujar bosses del Duty Free de l’aeroport a l’avió, Aena ha agafat el toro per les banyes i ha publicat un comunicat en el que deixa clars dos punts: el primer és que el transport de les bosses adquirides en els Duty-Free és obligatòri per les companyies i ha de fer-se de forma gratuïta i el segon és que les companyies aèries només poden denegar l’accés per raons objectives de seguretat.

Aldeasa és una de les tendes Duty free que trobem als aeroports espanyols

Així, l’article 97 de la llei de Navegació Aèria preveu que:
“El transportista estarà obligat a transportar juntament amb els viatgers, i dins el preu del bitllet, l’equipatge amb els límits de pes, independentment del número de bosses, i volum que fixin els reglaments. L’excés serà objecte d’estipulació especial. No es considerarà equipatge a n’aquest efecte els objectes o bosses de mà que el passatger porti amb ell, inclosos els articles adquirits a les tendes situades als aeroports. Únicament es podrà denegar l’embarcament d’aquests objectes o bosses en atenció a raons de seguretat, vinculades al pes o a la mida de l’objecte, en relació a les característiques de l’aeronau”.

Continue reading »

Comments (1)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio