Post tagged with ‘Estrella Damm’

Actualitat del viatjer, curiositats, Escapa't!

Formentera, destí turístic de moda

El poder d'un anunci publicitari o d'una cançó?
By , on 8 de agost de 2009
Far de Formentera

Far de Formentera

Cada any una de les cançons que més sonen es converteix en el hit de l’estiu. Aquest 2009 Summercat dels Billie the Vision and The Dancers és sense dubte una de les cançons més destacades. La melodia i la lletra s’enganxen fàcilment, però no només per això s’ha fet famosa.

Summercat, Formentera i Estrella Damm han passat a ser sinònims. El passat mes de juny la marca de cervesa catalana va treure el seu anunci de televisió de l’estiu…una mena de videoclip de la cançó amb imatges típiques de l’illa de Formentera, a on una colla de gent jove passa les seves vacances acompanyats en tot moment, d’una Estrella. L’anunci durava prop de 4 minuts, més o menys el que dura la cançó.  Després del seu llançament, l’espot es va escurçar fins als 2 minuts.

En aquest anunci, la intenció de Estrella Damm no és només publicitar la seva marca, si no fer-ne un ressó més important i especial. Al final tenim un pack de tres. Un anunci de cervesa, que al mateix temps publicita Formentera com un destí turístic de moda, i que llença el hit de Summercat. Una gran estratègia per fer-se amb tot el públic espanyol, que fins i tot ja ha creat un grup al facebook de fans de l’anunci.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio