Post tagged with ‘eurodisney’

viatges

El lloc amb més màgia del món

Nens i grans comparteixen els mateixos sentiments d'il·lusió dins del Parc
By , on 24 de maig de 2011

Aquest estiu m’han donat un peculiar regal i és quedar-me amb els meus nebots durant una setmana. Tot i que no es del tot ben així. Ja que no els tindré a casa, sinó que com els seus pares no poden tenir vacances aquest estiu i no volen que els seus fills es quedin a casa, ens ha regalat, als petits i a qui està escrivint, un viatge a Eurodisney. Jo ja estic revisant algunes de les pel·lícules més famoses de Disney, des de les més clàssiques a les actuals. No he de dir que els meus nebots no necessiten aquesta tasca, ja que porten anys veient aquestes obres mestres del cinema d’animació.

Una famosa recreació del Castell de la Bella Dorment


Crec que qui més qui menys ja coneix les seves característiques fonamentals. I deu ser així, per que aquest primer semestre d’any han millorat els seus resultats econòmics. Per una banda, s’ha de explicar que han tingut pèrdues, un total de 99 milions d’euros, però que és una situació habitual (l’exercici fiscal del primer semestre de l’any passat va ser de 114.5 milions de pèrdues), ja que és a partir del segon semestre que Eurodisney aconsegueix les seves millors resultats econòmics i que s’espera que siguin aquest any millors que els anteriors, tot i la inacabable crisi que estem paint.

I és que el parc està cada vegada re inventant-se i no deixa d’oferir noves atraccions. Per exemple, fa pocs dies es va estrenar la quarta entrega de Pirates del Carib, amb alguns dels seus protagonistes. No hem d’oblidar que en la zona Adventureland, on podràs gaudir de grans emocions, entre les quals està una atracció basada en aquesta saga de films de pirates. A més n’hi han d’altres atraccions com la de posar-nos en la pell d’Indiana Jones o convertir-nos en un membre més de la família suïssa dels Robinson.
Continue reading »

Comments (0)
viatges

El somni de viatjar a Eurodisney

Es recomanable que els nens que visitin Eurodisney tinguin con a mínim sis anys
By , on 23 de març de 2011

Abans de tenir fills el fet d’escollir unes vacances era una qüestió relativament fàcil. Només havíem de saber si volíem anar a una ciutat concreta o relaxar-nos en una platja paradisíaca. Però quan tens fills al teu càrrec, la cosa canvia. I tant que canvia. Els destins són mesurats depenen dels gustos dels petits de la casa. I relacionat amb això no és fàcil d’imaginar que aquest any, com gairebé passa cada any, han escollit viatjar Eurodisney. Però ara les circumstàncies he d’admetre que han canviat i que sí serà possible.

El famós castell del conte de la bella dorment de Disney

Hem de tenir molt clar que no es tracta d’un viatge molt econòmic. S’ha de fer una despesa important, tot i que mereix la pena. Us ho puc assegurar. Només veure la carona d’il·lusió que expressen quan estan veient en persona el que durant molts anys veien només a través de la televisió, és una cosa única. Com us explicava abans, les circumstàncies han variat ja que els nens ja poden gaudir i ser conscient de tota la màgia que desprenen les visites a Eurodisney. I és que es recomanable que els petits tinguin consciència del que veuen i que a partir del 6 anys ja es possible.

Precisament és l’edat que té el més petit i el gran en té  ja 9 anys. Ara ja tenen un bagatge interessant respecte al món Disney, des de les seves pel·lícules més antigues i tradicionals, i les més actuals.  S’ha de tenir en compte que es tracta d’un espai molt gran i que no es pot veure en la seva totalitat en un sol dia. Mes bé tot el contrari, es recomanable que si es va amb canalla comprar entrades per diversos dies, ja que ens permet esprémer les seves grans possibilitats.
Continue reading »

Comments (0)
Especials, viatges

Descobreix aquest estiu Disneyland París

El parc temàtic de la fantasia és molt a prop nostre
By , on 17 de juny de 2010

Indiana Jones and the Temple of Peril, una de les atraccions més emocionants del parc

Quan jo era petita Port Aventura encara no existia. El divertiment més gran que podia tenir una criatura era pujar al Tibidabo o al desaparegut Parc d’Atraccions de Montjuïc, mentre somiava amb com n’havia de ser de meravellós Eurodisney. Corrien llegendes entre els nens, i aquell que hi havia estat es convertia en el rei de les anècdotes. Tots l’escoltàvem amb atenció, doncs el món de Disney ens quedava molt i molt lluny. Recordo el dia que em van dir que hi aniríem com un dels més emocionants de la meva vida.

En realitat, Disneyland Paris no és tan lluny. Fins i tot es pot fer en cotxe, el viatge, doncs es triga el mateix que en arribar de Barcelona a A Coruña: unes 11 hores. No obstant això, els viatges a Paris avui en dia són prou econòmics com perquè no faci falta gastar en benzina. Només ens cal l’entrada al parc i un parell de nits d’hotel, ja sigui a la capital o dins el recinte, per poder gaudir amb els nostres fills d’unes vacances  inoblidables. Hauria donat qualsevol cosa per tenir tantes facilitats quan era nena…

Se’ns dubte, Eurodisney és la destinació ideal si teniu nens menors de deu anys. Aquell parc té la capacitat d’il·luminar els seus ullets reflectint tot allò que han vist a les seves pel·lícules preferides. Allà tot és possible: volar amb Peter Pan, viure la historia de la Blancaneus o viatjar en el vaixell pirata d’en Jack Sparrow. No obstant això, cal tenir quelcom en compte. Si el vostre fill és dels que embogeix amb les muntanyes russes i les emocions fortes -malgrat sigui a nivell infantil-, potser Disneyland Paris no és l’indret ideal per portar-lo. Excepte un parell d’atraccions, entre les quals destaca el mític Space Mountain, tota la resta són més aviat basades en les il·lusions visuals i les sensacions. Reproduccions ambientals, cinemes 3-D, cases encantades a base d’hologrames, rutes dins el laberint d’Alícia o el castell de la Bella Dorment… Un avorriment si el que el vostre fill desitja és provar la versió francesa de l’Stampida (salvant les similituds d’atraccions com Big Thunder Mountain). Sigui com sigui, és una aposta d’èxit en el 99% de casos.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio