Post tagged with ‘Figueres’

Ciutats

Figueres més enllà de Dalí

L’església de Sant Pere, la Rambla, el castell de Sant Ferran... encara no els coneixes?
By , on 20 de març de 2012

El principal atractiu turístic de Figueres és sens dubte el Museu Dalí, construït a l’antic Teatre de Figueres, però es tracta d’una ciutat que té molt més a oferir. T’ho ensenyem!

El Museu Dalí és el principal atractiu de Figueres, però no l'únic!

Abans de res…unes quantes dades per situar-nos. Figueres està a l’extrem nord-oriental de Catalunya i compta amb una població de 45.000 habitants. És la capital de la comarca de l’Alt Empordà i una de les ciutats més properes a la frontera amb França i per tant punt d’aturada obligatori pels viatgers que van en un o altre sentit. La seva importància turística la converteix en el centre neuràlgic de la Costa Brava.

Entre les construccions i punts d’interès que no et pots perdre si decideixes visitar la zona es troba el casc antic de Figueres, delimitat per les runes de l’antiga murada romana que es va aixecar a l’Edat Mitjana per defensar la ciutat dels possibles enemics. D’aquesta mateixa època és la plaça de l’Ajuntament, tot i que ha estat remodelada en estil neoclàssic, l’edifici consistorial o l’entorn del carrer Magre, l’antiga jueria.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio