Post tagged with ‘Grand Valira’

viatges

Snow a Grand Valira

La setena edició de l'Atomic Night Fever garanteix espectacle i diversió
By , on 25 de gener de 2011

Tinc un grup d’amics que no poden resistir-se als cants de sirena de la taula i la neu. Si no van durant tres setmanes comencen a sumir-se en un estat de depressió i tristesa que ningú aconsegueix apaivagar-ho. Ho criden de broma el snowmonkey. D’acord, no és un dels millors exemples d’originalitat però en certa forma demostra que per als afeccionats al surf de neu és gairebé irresistible escapar-se gairebé cada cap de setmana a la neu. A més, volen aprofitar les ofertes d’esquí a Andorra per anar a veure un esdeveniment que porten esperant mesos.

Una de les millors estacions per fer snowboard és Grand Valira


Aquesta cita és l’Atomic Night Fever que es celebra a Grand Valira el 22 de gener al seu parc de snowboard, el Tarter. Ja és la setene edició d’aquest espectacle pels amants dels salts. Es tracta d’una competició nocturna que porta anys sent una referència del freeski al sud d’Europa.

La principal novetat aquest any és que la modalitat única de competició será l’esquí, millor dit, el freeski. Grand Valira és el domini esquiable més gran dels Pirineus i té en aquesta competició un dels seus atractius més interessants. L’Atomic Nigth Fever tindrà dos escenaris, tant pel dia com per la nit. El snowpark El Tarter serà el lloc con es competirà pels matins amb la modalitat de big air, i ja per la nit al aparcament també de El Tarter serà el moment de la modalitat de baranes o jibbing.

Només els 20 millors riders de la primera cita matinal podran competir en la prova nocturna a partir de les 21:30 hores. Com no pot ser d’una altra manera n’hi haurà premi, tot i que és la diversió el principal èxit d’aquesta jornada. El guanyador aconseguirà un premi en metàl·lic de 1200 €, el segon amb 700 € i el tercer 400 €. Com cada anys el bon ambient regnarà tota la jornada i s’ha de tenir en compte que la inscripció és gratuïta.

I si no penses competir pots gaudir d’un gran espectacle com a espectador. I si després et veus amb força pots intentar imitar aquests grans esportistes, tot  i que no hauries d’oblidar quin és el teu nivell real d’habilitat sobre una taula o uns esquís. Si tens canalla al teu viatge no oblidis que a El Tarter també tens un Circuit Infantil Mickey Snow Club per a nens des dels 5 als 12 anys. En definitiva, podràs passar un dia d’allò més divertit.

Fotografia: total13

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio