Post tagged with ‘hotel platja d’aro’

Especials, Illes i costa, Turisme i menjar

Platja d’Aro, un somni fet realitat

Descobreix un lloc amb encant
By , on 22 de juny de 2010

Vista de Platja d'Aro

Ara ja s’acosta el moment d’anar pensant en les vacances. Molts de nosaltres preferim desconnectar, anar a un lloc tranquil on poder trencar la rutina del dia a dia. La clau en aquest cas pot ser Platja d’Aro. Un indret on podem prendre el sol, descansar, fer llargs passeigs quan el sol es pon i on la cuina es basa en els fruits del mar.

Platja d’Aro es troba a la Costa Brava. Forma part de la comarca del Baix Empordà i pels que no sigueu massa hàbils en temes de geografia heu de saber que és a Girona. El tret més important de Platja d’Aro són les seves platges inacabables. Si sou curiosos i us agrada gaudir de la brisa del mar us encantarà trobar les cales que s’amaguen en aquest bell indret.

Els amants de la natura sabran aprofitar aquesta oportunitat. Podeu dedicar-vos, no només a prendre el sol i a descansar, també a passejar per les set platges i cales del municipi. Cadascuna té uns trets característics propis que no us passaran desapercebuts. Els dies de descans estan assegurats tenint en compte les possibilitats de les cales i platges. Un clar exemple és Cala Rovira, una cala que es situa una mica més al nord. És l’elecció per a tots aquells que volen gaudir d’una platja de dimensions més reduïdes, però que es troba propera al centre del municipi. Així, podeu instal·lar-vos a un hotel Platja d’Aro centre i només cal que feu un breu passeig fins arribar a la platja i prendre el sol, descansar i gaudir de la companyia.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio