Post tagged with ‘hotel sorra’

Hotels temàtics

Un hotel… de sorra?

Per tots aquells que busquen marcar la diferència
By , on 27 de gener de 2010
Un hotel a la platja

Un hotel a la platja

Sense cap mena de dubte si busqueu marcar la diferència entre els vostres amics i familiars us podeu acostar a Weymorten, al sud d’Anglaterra i passar un dia (no recomano passar-hi gaire més) en aquest curiós hotel. L’empresa constructora ha utilitzat prop de mil tones de sorra i en comptes de paletes han contractat escultors perquè treballessin en aquesta… meravella? Certament, és un dels hotels temàtics més curiosos que podem trobar.

Però clar, estar tan a la vora del mar ha de tenir els seus inconvenients i és que l’hotel no té ni sostre ni lavabo. Tot i que el preu és molt assequible, 20 lliures la nit, suposo que per a molts de vosaltres dormir en llits de sorra no té massa emoció. L’arquitectura de l’hotel està feta a base de sorra sobre sorra i no sé fins a quin punt és estable, però despertar-se amb el càlid rumor de les ones del mar pot ser una gran experiència.

Cal dir que si habitualment anar a la platja es converteix en una odissea, entre la sorra, el vent, l’ombrel·la i els nens amb la pilota, despertar-se en aquest entranyable ambient de “dominguero” pot convertir el dia en una autèntic malson. A més no crec que a ningú li fes gaire gràcia despertar enterrat en mitja tona de sorra perquè pel vespre es va girar un vent que feia por.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio