Post tagged with ‘hotels barcelona’

Hotels temàtics

El teu casament a Barcelona a l’hotel H10 Marina

Menjar exquisit, tracte immillorable
By , on 18 de juliol de 2011

Avui us faig una recomanació molt personal per a tots aquells que estigueu buscant lloc on celebrar el banquet del vostre casament a Barcelona. I és que el mes passat vaig tenir la sort de casar-me i, a més, d’anar amb tots els convidats a celebrar-ho a l’hotel H10 Marina de Barcelona.

Exterior de l'hotel

Hi ha gent molt escèptica amb fer casaments a hotels, tenen a vegades una fama negativa per la qual es pensa que el menjar és pitjor que als restaurants, per exemple. Tot dependrà de l’hotel dic jo, i aquest és un bon exemple per confirmar que la llegenda no és certa. Després de buscar a masies, restaurants, dins i fora de Barcelona, vam donar a través de la pàgina de Bodaclick amb aquest hotel. Des de la primera visita ens va encantar el tracte rebut i tot el que ens van destacar, com per exemple el menjar.

Amb un preu molt raonable pels temps que corren i comparat amb els altres indrets visitats, H10 Marina ens va oferir un menú exquisit amb un aperitiu abundant i variat i la possiblitat d’escollir entre primers i segons plats de tot tipus. La nostra elecció final va ser una amanida de llagostins per a baixar bé l’aperitiu, que era copiós, i un ‘solomillo’ (rellom) amb foie deliciós.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio