Post tagged with ‘hotels’

Hotels temàtics

Els hotels encareixen un 9% els seus preus per aquest maig

La pernoctació hotelera més cara és a Barcelona
By , on 12 de maig de 2015

hotel

Els allotjaments hotelers s’han encarit un 9% de mitjana al llarg d’aquest maig en comparació amb els costos d’una pernoctació del mateix mes del 2014, segons destaca l’estudi tHPI de Trivago. L’estança d’una nit en un hotel espanyol te un preu d’uns 112 euros de mitjana, mentre que la Comunitat de Madrid es situa capdavantera entre les comunitats autònomes disposen de preus per sobre de la mitjana nacional.

Si estàs planejant fer una escapada o viatge nacional durant les teves properes vacances, les ciutats que ofereixen uns preus més competitius en allotjaments hotelers són Castelló (55 euros per nit), Vigo (59 euros), Osca (62 euros), Lleida (63 euros) i Oviedo (65 euros). Per contra, el rànquing de ciutats on pernoctar aquest mes és més car queden encapçalades per Barcelona (176 euros), Palma de Mallorca (160 euros) i Còrdova (159 euros).

No gaire lluny dels primers llocs, Madrid i Sevilla també se situen en les posicions més elevades del ranking de preus amb uns 130 i 129 euros per pernoctació hotelera de mitjana. D’aquesta forma, es confirma que els allotjaments a les capitals i ciutats més importants tenen uns preus molt més elevats que altres localitats veïnes, que poden ser igualment interessants per al sector turisme. Continue reading »

Comments (0)
viatges

L’estada a un hotel al març s’encareix un 14% respecte l’any passat

La Setmana Santa fa augmentar els preus de les habitacions
By , on 18 de març de 2015

L’allotjament a un hotel d’Espanya durant el mes de març de 2015 és un dels més costosos de l’any si es compara amb l’any passat, segons ha destacat l’últim estudi de tHPI de la plataforma Trivago. L’informe de la plataforma mostra que el preu mitjà pe allotjar-se en un hotel durant aquest mes de març es de 103 euros per pernoctació, un encariment del 14% si es compara a les mateixes dates de l’any anterior, ja que coincideix amb la celebració de la Setmana Santa.

La ciutat de Barcelona és la que més augmenta els seus preus hotelers al març, incrementant-los de mitjana un 23%, fins als 139 euros per nit. La segona i tercera ciutat espanyola que més encareix els costos d’allotjament són Sevilla i Toledo, ambdues amb uns preus un 23% superiors en comparació al tercer mes de 2014. En contraposició, les que més descendeixen el preu per nit a un hotel són Santa Cruz de Tenerife (-14%), Cadis (-18%) i Badajoz (-12%).

Tot i això, si el que realment es busca és una ganga per fer una escapada aquests dies de festa cal optar per ciutats menys turístiques. Les destinacions nacionals més econòmics de març són Lugo (52 euros), Murcia (53 euros) i Castelló (54 euros), mentre que entre els llocs amb els hotels més cars es troben a Palma de Mallorca (120 euros) i Madrid (106 euros), bastant per sobre de la mitjana espanyola. Continue reading »

Comments (0)
Hotels temàtics

Els hotels europeus augmenten el preu de les pernoctacions en un 3,6% de mitjana

L’increment dels preus és la tendència mundial
By , on 16 de febrer de 2015

Els hotels europeus van registrar un preu mitjà per pernoctació de 106 euros durant l’any passat, enfront dels 102 euros que costava una nit en un hotel al 2013, lo qual suposa que els hotels europeus han incrementat les seves tarifes en un 3,6% de mitjana. No obstant això, els països que més han apujat els seus preus han estats els del nord d’Europa, enfront dels hotels situats a l’Est d’Europa que han abaixat les seves tarifes.

Els hotels europeus van ser un 3,6% més cars al 2014 en comparació al 2013, segons destaca l’informe de STR Global. L’augment del preu en les pernoctacions a hotels no es va manifestar de la mateixa manera a tota Europa ja que, segons destaquen els responsables de l’estudi, els situats el nord d’Europa van ser els que més van apujar les seves tarifes, enfront de la caiguda de l’Est europeu amb un abaratiment mitjà del 8,6%, del preu d’una pernoctació.

Els hotels de l’Europa occidental es van mantenir estables en el preu mitjà diari per nit (ADR en les seves sigles en anglès), amb un 0,8% més d’increment, arribant als 79,4 euros de mitjana enfront dels 77,2 euros que costava una pernoctació al 2013. En el cas del sud d’Europa, el sector va augmentar els seus preus un 2,6%, fins als 116 euros per nit enfront dels 115 euros que es cobraven per una nit d’hotel a l’any precedent.

En quant al nivell de l’ingrés per habitació disponible (RevPar), el conjunt d’hotels europeus va créixer un 5,8%, amb una mitjana de 73 euros, destacant de nou el nord europeu amb un increment del 12,6%. Una dada que es contraposa a la caiguda del 12,2% pels ingressos per habitació en els complexos hotelers situats a països de l’Europa de l’est. Continue reading »

Comments (0)
Hotels temàtics

Port Aventura ampliarà la seva oferta hotelera al llarg d’aquest 2015

El parc d’atraccions comptarà amb un nou hotel de 5 estrelles
By , on 29 de gener de 2015

El parc d’atraccions tarragoní PortAventura invertirà 10 milions d’euros en la transformació de la Mansió de Lucy, que fins ara formava part del complex de l’Hotel Gold River, per convertir-la al primer hotel 5 estrelles del Resort. Tanmateix, els responsables del parc d’atraccions han confirmat l’ampliació d’un nou edifici temàtic de 78 habitacions, l’Edifici Callaghan.

El nou hotel Mansió de Lucy obrirà les seves portes als visitants a partir del 2 d’abril comptarà amb 28 habitacions de luxe i dos ‘suites’, aconseguint una categoria de cinc estrelles. En canvi, l’Hotel Gold River incorporarà a partir de l’1 de juny l’Edifici Callaghan, amb 78 habitacions que li atorgaran una categoria hotelera de 4 estrelles; segons ha informat en un comunicat aquest dimarts el parc temàtic.

El president del comitè executiu del parc temàtic, Sergio Feder, ha explicat que el nou allotjament de cinc estrelles, la Mansió de Lucy, juntament amb l’ampliació de l’hotel Gold River s’enmarquen dins d’un fort pla d’inversions. La direcció de PortAventura ha volgut apostar des de fa temps per incorporar noves atraccions, millorar l’oferta hotelera del parc i oferir noves experiències als visitants per diferenciar-se d’altres competidors.

El nou hotel 5 estavelles Mansió de Lucy i l’ampliació de Callaghan s’emmarquen en el context del fort pla d’inversions escomesos durant els últims cinc anys. Continue reading »

Comments (0)
Hotels temàtics

Un de cada tres espanyols tria un hotel per allotjar-se durant les vacances

Els pisos turístics són la segona opció dels espanyols
By , on 24 de juliol de 2014

Un de cada tres viatgers espanyols escull un hotel per allotjar-se durant les seves vacances, mentre que un 27% opta per llogar un apartament a l’hora de sortir fora de casa; segons destaca un estudi realitzat pel portal fotocasa.es. Bé sigui en un hotel o apartament turístic, els espanyols prefereixen la independència que donen aquests allotjaments davant dels habitatges de familiars i amics, l’opicó escollida pel 18% dels viatgers, i les segones residències, que només en gaudeixen el 15% dels participants a l’informe.

El lloguer d’una residència turística és una opció que han escollit el 27% dels espanyols que marxarà fora de casa a passar les vacances, Entre aquells que s’allotgen en un apartament turístic, el 45% l’ha reservat durant dues setmanes i un 42% ho fa durant una setmana d’estança. Només el 10% ha fet un lloguer d’un mes, i tan sols un 1,5% perllonga la seva estada durant dos mesos. Aquestes dades concorden amb l’estada mitjana presentada pel turista espanyol per a les seves vacances, que se situa entorn de 10 i 12 dies.

A nivell general, en totes les comunitats existeix una major preferència pels hotels enfront dels apartaments turístics; especialment a Astúries, on el 47,6% dels enquestats han assegurat triar una habitació d’hotel com a residència per estiuejar. En canvi, Extremadura, País Basc i Murcia, son les comunitats on el lloguer d’un habitatge turística resulta l’alternativa més utilitzada per els espanyols que passaran les seves vacances a aquest territori. Continue reading »

Comments (0)
Hotels temàtics

Els 5 hotels més estranys del món

Habitacions futuristes, naturals i úniques
By , on 27 de març de 2014

gel

Els hotels han estat tradicionalment el lloc on dormir durant un viatge, un lloc amb l’única pretensió que estigui ben net. No obstant, són cada cop més els hotels d’arreu del món que aposten per donar una experiència única als seus hostes, arribant a convertir-se en alguns casos en l’excusa per a viatjar a aquell país.

1 – Poseidon Undersea Resort (Illes Fiji):

Cansats de contar les tradicionals ovelles per conciliar la son, per què no fer-ho amb peixos? A les habitacions submarines del Poseidon Undersea Resort és possible, ja que les estances d’aquest luxós establiment tenen unes vistes panoràmiques al sota el mar. A més de comptar amb una ambientació submarina, l’hotel està dissenyat per al confort dels hostes, amb mobles de disseny i estades perfectament cuidades per als visitants més exigents. No oblideu reservar amb temps!

2 – Hissi Hotel (Canadà):

Aquest hotel és en realitat un grandiós palau de gel amb habitacions per a hostes. Amb el gel com a únic material de construcció, la temporada per allotjar-se en aquest curiós hotel canadenc és precisament quan fa més fred per raons més que obvies. Les habitacions són àmplies i presumeixen de ser les més fredes del món, per la qual cosa no és una estada recomanable per als viatgers més fredolics. Passejar per les sales de l’hotel de gel exigeix anar ben abrigat però a canvi gaudirem d’una experiència única.

3 – Muntanya Màgica Lodge (Xile):

Abans d’arribar hotel ja queda patent que no és convencional. Amb una forma cònica i camuflat amb la natura que l’envolta, el Muntanya Màgica Lodge té una impressionant cascada que cau per una de les façanes. Totes les habitacions d’aquest impressionant enclavament es troben revestides en fusta i ofereixen impressionants vistes al verdor que embolica aquest icònic hotel de Xile. Una visita obligada per als amants de la naturalesa, especialment als mesos d’estiu. Continue reading »

Comments (0)
Hotels temàtics

Hotels només per adults a Canàries

Els allotjaments no admeten a menors d’edat
By , on 13 de febrer de 2014

Els hotels només per a adults són una tendència per viatjar que cada cop va agafant més embranzida a les Illes Canàries, una destinació que els espanyols peninsulars trien tot l’any. Les parelles de totes les edats o grups d’amics (sense nens o que s’han quedat a casa) que volen gaudir de les platges canàries i de l’hotel sense bolquers, crits al migdia, nens corrent pel passadís o xiclets a l’hora de dinar poden escollir un d’aquests allotjaments ‘only for adults’, on prima la tranquil•litat.

Aquest tipus d’hotels es diferencien de les altres ofertes d’allotjament massives i sorolloses per no admetre menors, fet que els converteix en oasis de tranquil•litat i descans. Al anar destinats a un públic no familiar acostumen a tindre un ambient exclusiu, on el disseny dels espais està cuidat i amb un servei que vetlla perquè l’estància dels hostes sigui perfecta. Per això, cada cop són més els hotels de les platges de Canàries que incorporen aquest concepte de ‘vacances sense nens’.

Un dels millors hotels de Gran Canaria és l’Hotel Neptuno, que va ser el primer cinc estrelles en reservar les seves habitacions només a adults. Es tracta d’una opció molt recomanable per a grups d’amics o parelles joves ja que està situat al centre de la Playa del Inglés, davant del centre comercial Yumbo i la zona presenta un gran ambient nocturn. Després d’una nit de festa, carregar piles a la piscina o a una altra instal•lació de l’hotel serà bufar i fer ampolles.
Continue reading »

Comments (0)
Escapa't!

Desobreix el Priorat a l’Hotel Hostal Sport de Falset

Allotjament de quatre estrelles amb un dels restaurants referents de la comarca
By , on 16 de abril de 2012

Una bona experiència en un bon territori i un bon allotjament és més que suficient per fer extensiu el missatge i animar a tothom a visitar-lo. De fet, viatjar a un destí atractiu i trobar un lloc adient on descansar cada dia és ja garantia d’èxit. Avui us vull parlar d’una comarca rica i encara poc descoberta pels propis catalans i pel turisme com és El Priorat. Juntament amb algunes de les seves virtuts vull recomanar-vos un lloc perfecte on allotjar-vos durant la vostra estada, l’Hotel-Hostal Sport de Falset, la capital de la comarca.

Gaudiex d'una estada única a l'Hotel Hostal Prirat

I és que si parlem del Priorat hem de referir-nos obligadament al vi, als cellers, a les vinyes, al raïm, a les veremes i al cada cop més conegut terreny de l’enoturisme, el turisme del vi. Durant la meva estada al Priorat vaig tenir el privilegi de conèixer per dins dos dels 96 cellers de què ja disposa la comarca, i rebent una autèntica lliçó de coneixements al voltant del procés d’elaboració del vi i, com no, fent-ne un bon tast.

Cal dir que el Priorat és l’única comarca de tota Espanya que té dues Denominacions d’Orígen en el mateix territori. Ni tan sols llocs on la cultura del vi és històrica com La Rioja o Castella poden dir el mateix.
Continue reading »

Comments (0)
Hotels temàtics, Illes i costa

Hotel Sol Falcó: els Picapedra arriben a Menorca

By , on 15 de setembre de 2006

Els picapedra

La simpàtica família dels Picapedra ha trobat el seu emplaçament perfecte per passar les vacances. L’hotel Sol Falcó, a 250 metres de la platja i a prop de l’atractiva Ciutadella menorquina, és un complexe molt recomanable per als turistes en general i les famílies en particular. Ambientat en l’extraordinari món dels personatjes Warner, el recinte conta amb unes ámplies instal·lacions. Les 450 habitacions de Sol Falcó es distribueixen en 10 edificis de dues plantes.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio