Post tagged with ‘Iberia’

Volar

Iberia Express ofereix descomptes de fins al 40% en els seus vols

La promoció queda reservada a membres del Club Express
By , on 1 de abril de 2016

La aerolínia Iberia Express ha llançat una campanya de rebaixes en el preu dels bitllets coincidint amb el seu quart aniversari. Els usuaris més habituals dels vols de la companyia espanyola podran gaudir de descomptes de fins al 40% en els seus bitllets, ja que els responsables de la companyia han explicat que aquestes ofertes es reservaran als membres del Club Express.

La promoció de Iberia Express es realitza en motiu de celebració dels seus quatre anys en funcionament, durant els quals la filial de curt i mig radi de l’aerolínia Iberia ha realitzat més de 100.000 vols i ha transportat a més de 13 milions de viatgers. Els beneficiaris dels descomptes podran estalviar fins a un 40% del preu dels vols d’aquesta operadora, essent una forma de recompensar la fidelitat i la bona acollida que ha tingut Iberia Express en els seus quatre anys de vida.

Segons han explicat fonts de la companyia, aquests descomptes de fins el 40% del preu habitual del bitllet –una ajuda per estalviar a l’hora de viatjar– s’aplicaran en les seves 38 destinacions, 13 a Espanya i 25 a Europa. Tanmateix, han volgut anunciar que Iberia Express oferirà com a novetats per a aquesta temporada d’estiu 15 noves rutes de curt i mig radi, coincidint amb les vacances d’estiu i amb la mobilització massiva de turistes.

Les 15 noves destinacions incloses a la seva programació d’estiu són Birmingham, Bordeus, Rennes, Malta, Cork, Bucarest, Cracovia, Gotemburgo, Islàndia, Santorini, Astúries i Oslo. Totes aquestes noves rutes enllaçaran amb l’aeroport de Madrid, però els responsables de Iberia Express han recordat l’existència de rutes directes entre Mallorca-Stuttgart, Astúries-Londres Heathrow i Astúries-Gran Canària per als mesos d’estiu. Continue reading »

Comments (0)
Volar

Iberia disposarà de vols directes entre Madrid-Tòquio a partir del 18 d’octubre

Iberia inicia el seu assalt al mercat asiàtic
By , on 29 de gener de 2016

L’aerolínia espanyola Iberia ha anunciat que volarà tres vegades a la setmana des de l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barreges a l’aeroport Narita de Tòquio, essent aquests els únics vols directes entre Espanya i Japó; que seran disponibles a partir del proper 18 d’octubre. El president executiu de l’aerolínia, Luis Gallego, va confirmar els plans d’expansió de la companyia cap a Àsia, tot avançant que també enllaçaran amb Shanghái.

Amb aquesta nova ruta, Iberia oferirà unes 90.000 places a l’any per connectar l’aeroport madrileny amb el principal aeroport internacional del Japó, que està situat a la cosmopolita ciutat de Tòquio. El president executiu ha explicat que els nous vols connectaran ambdós ciutats els dilluns, dimecres i dissabtes. Els primers vols de a nova ruta directa ja ha posat a la venda, subjectes a l’aprovació governamental, amb un preu d’oferta des dels 612 euros anada i tornada.

Tanmateix, Iberia també començarà a volar sense escales entre Madrid i Shanghái amb tres vols a la setmana, ruta per la qual la companyia aèria ja ha iniciat les converses amb les autoritats xineses. Els vols començaran a l’hivern quan tinguin els permisos necessaris i finalitzin les negociacions. Serà la “única connexió directa entre Espanya i aquesta metròpoli Xina”, va precisar, ja que, en l’actualitat, no hi ha vols sense escales entre Espanya i Shanghái.

Sempre hem tingut la vocació de ser una aerolínia global. Amb aquestes rutes a Tòquio i Shanghái fem un pas en aquesta adreça, al mateix temps que apropem el nostre país a dues potències econòmiques i turístiques com Japó i Xina.

De gener a setembre, el nombre de turistes japonesos que van visitar Espanya va créixer un 27% pel que fa al mateix període de l’any de 2014, mentre que el nombre de ciutadans xinesos que van visitar Espanya va créixer un 66%. D’aquesta forma, disposar de vols directes entre Espanya i les principals ciutats asiàtiques permetrà un increment del turisme. A més, s’ha arribat a un acord per a la modificació del conveni, que permetrà que hi hagi tripulants xinesos i japonesos.

El president d’Iberia va indicar que el mercat asiàtic és “molt important”, però va admetre que és “complicat entrar”. L’aerolínia ho ha aconseguit a mesura que Iberia han anat disminuint els costos, s’ha comptat amb la flota adequada i s’han assegurat els ingressos necessaris. “Estem assumint aquest risc perquè estem segurs que van a ser dues rutes que van a ser un èxit i segurament anirem augmentant la capacitat”, va concloure el responsable d’Iberia.

Imatge: DameBoudicca

Comments (0)
Volar

El Govern acudeix a l’arbitratge obligatori i Sepla desconvoca les vagues programades

El sindicat ho fa per facilitar la mediació i la solució del problema
By , on 28 de abril de 2012

El conflicte entre Iberia i el sindicat de pilots Sepla estava arribant massa lluny i per això el Govern ha decidit prendre cartes en l’assumpte, tard com sempre, i acudir a l’arbitratge obligatori. I és que des que es va crear Iberia Express els pilots de la companyia feien vaga cada dilluns i divendres, amb les complicacions i molèsties que això comportava.

Serà el final dels problemes d'Iberia?

La decisió es va prendre durant el Consell de Ministres i la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, explicà que el procés implica el nomenament d’un àrbitre entre les dues parts, que en el cas de no arribar a un acord serà designat per Ministeri de Foment. Segons l’ordenament jurídic es pot apel•lar a aquest procés amb l’objectiu de “posar fi” a un conflicte que està “costant importants ingressos per tots”.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio