Post tagged with ‘lanzarote’

Especials

Bon temps i paisatges espectaculars a Lanzarote

By , on 31 de desembre de 2012
Lanzarote Timanfaya

El Parque Nacional de Timanfaya, a Lanzarote

La illa de Lanzarote és una de les més visitades de les Canàries, perquè té un paisatge idíl•lic i perquè és un dels llocs predilectes on anar a descansar i passar uns dies de relax. Què millor que planificar les vacances del 2013 pensant en fer un dels teus viatges Lanzarote, com el destí ideal per passar uns dies de calma absoluta amb un paisatge únic. La temperatura mitja anual ronda els 21 graus, de manera que sempre fa bon temps i calor per gaudir de la platja o de les excursions.

Començant per les platges, cal saber que l’aigua ronda els 19’5 graus, de manera que no està gaire freda per banyar-s’hi durant tot l’any i prendre el sol una estona. Hi ha moltes platges per visitar, com Guacimeta (prop de l’aeroport), Quemada, La Campana, etc. Però si hi ha quelcom característic de Lanzarote són els esports marítims, perquè el mar de la illa sol ser molt tranquil i té una bona temperatura. Per això, és un lloc ideal per practicar surf durant tot l’any, perquè les seves onades són comparables a les de Hawaii. També s’hi pot practicar windurf i vela, gràcies a les condicions climàtiques tant bones i pels ports esportius.

Però hi ha molt més a part de platja, sol i mar. Cal saber que la UNESCO, l’any 1993, va declarar Lanzarote com a Reserva de la Biosfera. Això vol dir que els habitants han sabut conviure amb la naturalesa i sempre han treballat per conservar i protegir la riquesa natural. Cal destacar l’aportació de l’artista César Manrique en aquesta tasca, perquè va promoure el turisme sostenible a la illa, de manera que es protegís tant el patrimoni natural com cultural de la illa. Els turistes que visiten l’illa queden sorpresos pels colors, les textures i l’espectacularitat del seu paisatge.

Continue reading »

Comments (0)
Especials

Lanzarote, el teu destí pel pont de novembre

Aprofita els últims dies d’estiu i viatja a Canàries, t’encantarà!
By , on 1 de novembre de 2011

A algunes persones el fet que aquest estiu estigui durant més del compte els encanta, els omple de vida i els ànima a sortir de casa i fer milions de coses; a altres, els molesta molt, doncs ja tenen ganes de tardor, d’abric i unes bones castanyes. Sigui com sigui, el temps que fa és el que fa i cap de nosaltres té encara la capacitat de canviar el temps al seu parer. Per això, el millor que podem fer si fa sol és gaudir dels seus rajos i del seu calor i aprofitar que venen uns dies de festa i aprofitar algunes de les ofertes pel pont de Novembre, quina hem escollit nosaltres? Lanzarote!

Podràs resistir-te a aquest paisatge?

L’illa canària és una de les millors zones per practicar esports, entrar en contacte amb la natura i relaxar-se; menys transitada pels turistes que les seves germanes, Lanzarote ha gaudit durant molts anys de la protecció dels seus propis habitants, tot i així, i a causa de la gran explosió del turisme, ja fa uns anys que l’illa està a la carrera turística i com a dura competidora que és a començat a destrossar el seu territori.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio