Post tagged with ‘linees aèrees’

Volar

Norwegian connectarà Gran Canaria amb la península amb 24 vols setmanals

Madrid, Barcelona i Màlaga són les ciutats d’enllaç
By , on 24 de juliol de 2015

La companyia de baix cost Norwegian unirà durant la temporada d’hivern l’illa de Gran Canària amb Màlaga, Barcelona i Madrid des de 24,30 euros per trajecte, amb el descompte de resident ja inclòs. Així ho va confirmar la presidenta del Patronat de Turisme, Inés Jiménez, i el responsable de comunicació a Espanya de l’aerolínia Norwegian, Alfons Claver, durant la presentació de les noves rutes de vols entre la península i les Illes Canàries.

El 25 d’octubre començaran vols diaris que connectaran de dilluns a diumenge Madrid amb l’illa de Gran Canària, amb tarifes a partir de 24,30 euros amb descompte de resident ja comptabilitzat. Per a Barcelona, hi haurà tres vols setmanals els dilluns, els dimecres i els divendres des del 26 d’octubre amb preus que començaran en 24,80 euros; i per a Màlaga, des del 30 d’octubre hi haurà dos vols setmanals els divendres i els diumenges amb tarifes a partir dels 28,80 euros.

La vicepresidenta del tercer Cabildo va manifestar que reforçar o crear aquestes rutes “significa per a la illa una major connectivitat Península-Gran Canària”, a més de suposar unes 100.000 places setmanals per viatjar entre ambdós localitzacions. L’aposta de Norwegian per connectar l’illa amb les principals ciutats de la península suposa la recuperació d’un mercat que des de fa alguns anys “estava sent minvat”, ha dit la vicepresidenta del Cabildo.

Així doncs, seran 12 les freqüències setmanals que Norwegian proporcionarà entre la península y l’illa Gran Canària, la qual cosa representa 24 vols setmanals i més de 97.730 places. Per la seva banda, el responsable de comunicació a Espanya de l’aerolínia va explicar que en el conjunt de Canàries seran 28 les freqüències amb la Península; amb un total de 56 vols setmanals que suposen 230.000 places aèries.

Finalment, Claver ha destacat que l’aerolinia de baix cost Norwegian és la primera companyia a oferir el servei wifi gratis en els vols domèstics espanyols. Tanmateix, ha volgut deixar clar que la companyia de vols de baix cost compta amb una de les flotes més modernes i respectuoses amb el medi ambient del món, amb una mitjana de 4,1 anys dels seus avions; un altre punt a favor per escollir aquesta companyia per a volar a Canàries.

Recuperar-se de la caiguda de vols

El responsable de comunicació va recordar que la capacitat aèria disponible entre les illes i el territori peninsular ha sofert un descens durant els últims anys, segons dades de Foment. En 2011 va haver-hi 9,03 milions de places aèries amb la Península, mentre que en 2014 aquesta xifra va baixar fins als 7,55 milions.

En aquests anys, Canàries ha perdut 1,48 milions de places aèries, dada que en el cas de Gran Canària és de 327.147 menys; des dels 3,12 milions de 2011 als 2,79 milions de 2014. Així mateix, va exposar que com a conseqüència del menor nivell de competència, la tarifa mitjana s’ha incrementat en més d’un 10% durant aquests anys, anant d’una mitjana de 106,96 euros per trajecte en 2011 als 118,23 euros de 2013.

Imatge: Andy_Mitchell_UK

Comments (0)
Actualitat del viatjer, Volar

La revolució dels vols barats

By , on 21 de setembre de 2006

Vols baratsVolar ja no té preu. Agafar un avió és a l’abast de totes les butxaques gràcies a la implantació de noves aerolínies de baix cost. El secret? Establir preus competitius, raó per la qual abans de viatjar en autobús o en tren els viatjers prefereixen agafar un vol que, per un preu similar, els porta al mateix destí. La comoditat i l’estalvi imperen a l’hora de decantar-se per l’avió.

Ryanair, Easyjet i Vueling són els que operen a Espanya. Internet ha sigut clau per l’enlairament d’aquestes aerolínies; només cal tenir accés a la red per entrar a la pàgina web de cadascuna, i informar-se dels vols disponibles. Conèixer el trajecte, l’horari i el preu és qüestió d’un clic…A què esperes? Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio