Post tagged with ‘llibres turisme’

curiositats

Visita els 10 escenaris més emblemàtics de Harry Potter

No cal rebre una carta per conèixer el castell de Hogwarts
By , on 9 de setembre de 2014

harry potter

El dia 1 de setembre l’estació de trens King’s Cross de Londres s’omple d’estudiants uniformats i carregats de maletes. Fins aquí pot ser quelcom normal, però la particularitat d’aquests nois i noies es que acompanyen les seves maletes de calders, llibres d’aspecte antic i òlibes o altres animals. I quan te’n adonis, aquell tropell d’estudiants hauran desaparegut perquè hauran creuat un dels murs de pedra l’edifici fins a la plataforma 9 i ¾ on surt l’Express camí de Hogwarts.

Si no has sigut un dels afortunats mags i magues en rebre la carta de l’escola de bruixeria d’en Harry Potter, sempre pots acostar-te el món dels llibres de Harry Potter d’una forma més ‘muggle’: fent un tour pel Regne Unit visitant els escenaris reals utilitzats en les pel•lícules.

  • El nº 4 de Privet Drive: La casa on es va criar en Harry Potter està situada a la localitat anglesa de Berkshire. Aquest paratge es va escollir com la llar de la família Dursley quan la tieta d’en Harry es veu obligada a acollir-lo sota el seu sostre (al principi, sota les seves escales) quan Lily y James moren a mans de Lord Voldemort.

Continue reading »

Comments (0)
Consells per a viatjar, Guies per a viatjar

On vols viatjar abans de morir?

Patrícia Schultz ens recomana on anar en el seu llibre
By , on 18 de juny de 2009
Portada del llibre de Schultz

Portada del llibre de Schultz

Amb aquest suggeridor títol, ‘1.000 llocs que veure abans de morir’, va sortir al mercat el llibre de Patrícia Schultz, ara traduït en espanyol. Una crasa obra de gairebé mil pàgines i recomanada incondicionalment pel New York Times. Aquesta publicació es tracta d’una peculiar guia de viatges la gestació dels quals es va fer al llarg de set anys i és un llarg temps perquè el llibre, a més de seleccionar aquests mil llocs de somni, compte amb molta informació sobre les pròpies destinacions.

El llibre comença amb una frase anònima que descriu la grandesa que hi ha implícita en el fet de viatjar i conèixer món: “La vida no es mesura pel nombre de vegades que respirem, sinó pels llocs i instants que ens lleven la respiració”. La pròpia autora ja recorda en la introducció que “la necessitat de viatjar -d’obrir les nostres ments i anar més enllà del que ens resulta tan familiar- és tan antiga com l’espècie humana”.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio