Post tagged with ‘lliga de campions’

Actualitat del viatjer, Ciutats

Stuttgart, visita després de veure el Barça

A l'alçada de les grans d'Europa
By , on 1 de març de 2010

Palacio Nuevo de Stuttgart

Fa uns dies sentíem a parlar a la televisió d’Stuttgart amb motiu del partit de Lliga de Campions que el Barça va jugar a la ciutat alemanya. Però, al marge de l’eliminatòria que els de Guardiola van deixar encaminat per a resoldre al Camp Nou, què més en sabem de la ciutat? Probablement res.

Com succeeix a altres països, les ciutats principals com Munich o Berlín fan que altres, també grans però menys populars, com és el cas d’Stuttgart, tinguin un cartell de ‘segona’ que potser no es mereixen. La veritat és que si visiteu Stuttgart podreu comprovar com disposa de tot el que necessita una ciutat turística europea. Som-hi?

Hi ha llocs d’interès de tot tipus que us volem explicar. Per exemple, la Torre de Televisió o Fernsehturm, la primera d’aquest tipus que es va fer a tot el món, a meitats del segle XX, amb 217 metres d’alçada, quasi res… No cal dir que es pot veure des de molts punts de la ciutat i que, per si fos poc, podeu visitar-la i, a 150m. d’alçada, sortir a un mirador on veureu una perfecta vista de tota la ciutat.
Continue reading »

Comments (0)
Ciutats, curiositats, Volar

Sobre aeroports i grans esdeveniments

Crònica d'un culé a una final en la ciutat equivocada
By , on 3 de juny de 2009
Imatge de la final a Roma

Imatge de la final a Roma

La setmana passada es va viure un dels grans esdeveniments futbolístics de cada temporada a nivell mundial, la final de la Lliga de Campions. L’Estadi Olímpic de la ciutat de Roma, amb capacitat per a 60.000 espectadors, havia d’omplir-se el dimecres 27 de maig a les 20:45 hores de gom a gom entre aficionats del Barça, del Manchester United i aquells que en el seu moment van comprar les entrades de la UEFA, a més de directius, compromisos dels clubs, etc,.

Com fer que tanta gent arribi correctament a una capital europea? Doncs, lògicament, amb les infrastructures necessàries. Tanmateix, la UEFA va caure en el gran error d’escollir una ciutat que no estava preparada per a rebre prop de 40.000 persones en un sol dia, la gran majoria per avió.

L’Aeroport de Fiumicino, amb tres terminals, es va reservar una per als seguidors del Barça i una altra per als del Manchester, per a no fer-los coincidir. L’experiència viscuda a la terminal culé va confirmar que Roma no era la ciutat adequada per a confirmar la ciutat.
Continue reading »

Comments (1)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio