Post tagged with ‘nàpols’

Ciutats

Nàpols, més enllà de la màfia

Els palaus, places, esglésies i museus són els autèntics protagonistes
By , on 23 de novembre de 2011

Quan pronunciem la paraula Nàpols apareixen a la nostra ment, automàticament i sense que puguem posar-li remei, tots el ‘capos’ i trames de la màfia napolitana que tants cops em vist a les pel•lícules. Pistoles, sang i família semblen convergir en una ciutat en la que no tot és el que sembla i darrera cada persona s’amaga un potencial delinqüent. Però aquesta poblada ciutat italiana és molt més que el plató del que sembla ser una pel•lícula ‘made in hollywood’ i és que la cultura històrica, artística i gastronòmica brolla per cada un dels seus carrers.

Nàpols vista des del cel

Nàpols és la capital de la regió de la Campania i de la província que porta el seu mateix nom. La ciutat més poblada del sud d’Itàlia està situada a mig camí entre el volcà Vesuvi i la zona volcànica dels Camps Flégreos. Aquesta situació geogràfica ha convertit la ciutat en una de les àrees tel•lúriques més actives d’Europa i li ha portat moltes desgràcies.

Una de les proves més importants de la riquesa cultural de la ciutat de Nàpols és el nomenament del seu centre històric Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, un títol que omple de satisfacció als seus habitants. Entre els punts d’interès de la ciutat que no ens podem perdre hi trobem palaus, esglésies, places i museus; tantes construccions que es fa molt difícil resumir en poques línies aquells llocs d’essencial visita.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio