Post tagged with ‘naturista’

Consells per a viatjar, Illes i costa

Nudisme exòtic a les platges de Sudàfrica

Una oferta interessant per als naturistes
By , on 8 de abril de 2009
Imatge de la platja de Sundy Bay

Imatge de la platja de Sundy Bay

Per cultura, filosofia personal i simplement per gust, hi ha moltes persones en el món que escullen una vida ‘naturista’ o ‘nudista’. Si bé amb el pas del temps hi ha cada cop més llocs reservats per aquest tipus de persones que es senten lliures amb els seus cossos, aquesta vegada farem referència a un exòtic destí que fins fa poc no incloïa aquest tipus d’estil: les platges nudistes de Sudàfrica.

Malgrat que els habitants d’aquest racó del planeta encara són molt conservadors i les seves lleis prohibeixen anar despullat en públic, ja ningú s’escandalitza en veure gent passejant-se en topless a la costa.

Si practiqueu el nudisme i desitjeu anar a un lloc original, a Sudàfrica trobareu quatre platges oficials on no és necessari anar amb roba: Sandy Bay (Cape Town), Umhlanga (Durban), Secrets (Port Elizabeth) i la de Port Alfred, que es va inaugurar temps enrere. A més, a la zona també podràs gaudir de vuit clubs: SunEden, Harmony Nature Farm, KiepersolKloof Village, Virginia Waters, Haakbos, Lazy Haven/Buff Lodge, Voelkop y Kudumanzi, on la proposta escapa d’allò imaginable: en aquest lloc tindràs la possibilitat d’anar nuu enmig d’un terreny natural poblat amb diferents animals africans salvatges. Arriscat oi?
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio