Post tagged with ‘palau de la música’

Ciutats

La Barcelona més musical

Barcelona acull dos tesors musicals: el Liceu i el Palau de la Música
By , on 31 de agost de 2010

El Palau de la Música és un dels temples musicals de Barcelona

Fa unes setmanes vaig rebre l’encàrrec, o més ben dit la petició d’un favor, per part d’uns amics de fer de guia durant els dies en què visitarien Barcelona. Em van dir que sí, que volien conèixer els grans encants de la nostra ciutat com la Sagrada Família, la Vila Olímpica i el litoral barceloní o la Fonts Màgica de la Plaça d’Espanya. Tot i així ells volien visitar uns llocs més concrets i que estaven relacionats amb la seva professió i la seva passió, la música. Potser la ciutat comtal no tingui el conjunt d’òperes tan característiques de l’Europa central, però sí té alguns edificis dignes d’admirar, i no només per als amants de la música sinó per a la resta dels mortals.

Així que mentre buscava hotel Barcelona vaig començar a rumiar sobre quines eren aquestes destinacions què havia de mostrar els meus amics. No hem d’oblidar que Barcelona ha vist les millors figures de la música oferint el seu talent. I ja se sap que per fer-ho, és necessari un gran escenari. Així que sense pensar massa ja vaig tenir dos llocs emblemàtics de la ciutat i paradís musical per a tots: el Teatre del Liceu i el Palau de la Música.

Una de les grans joies melòdiques de la ciutat comtal és el Teatre del Liceu. Situat a les emblemàtiques Rambles, és difícil no veure-ho quan camines entre les desenes d’actors caracteritzats dels personatges més variats, ja siguin reals o de ficció. Una parada de metro de la Línia 3, la verda, li atorga la importància que té aquest majestuós edifici.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio