Post tagged with ‘Perú’

Països

Perú, millor destinació culinària d’Amèrica del Sud segons World Travel Awards 2015

El país guanya el guardó per quart any consecutiu
By , on 20 de agost de 2016

ensalada

Perú ha estat escollit per quart any consecutiu com el ‘Millor Destinació Culinària d’Amèrica del Sud’ en l’edició regional dels World Travel Awards 2015. A més, aquest any el país llatinoamericà també s’ha endut el guardó a la ‘Millor Destinació Cultural de Sud-amèrica’ i s’ha alçat amb altres sis premis per a la indústria hotelera nacional i altres dues per les seves touroperadores.

L’edició regional dels World Travel Awards de 2015 ha reconegut a Perú com una de les destinacions turístiques més completes d’Amèrica del Sud, concedint al país dos dels guardons més importants: la Millor Destinació Culinària i la Millor destinació cultural. En total, Perú ha estat reconegut amb 10 dels 49 premis lliurats, entre els quals també hi destaquen els premis concedits a la indústria hotelera i als touroperadors nacionals.

Els guanyadors de l’edició sud-americana d’aquests prestigiosos premis coneguts com ‘els Oscar del turisme’, participaran en l’edició mundial dels World Travel Awards en una gala que tindrà lloc el proper 12 de desembre al Marroc. A l’acte va assistir el conseller econòmic comercial de Perú a Colòmbia, Max Rodríguez Guillén, qui va assenyalar que “la gastronomia i cultura posen una vegada més a Perú en els ulls del món”; guanyant així a altres gastronomies més conegudes. Continue reading »

Comments (0)
General

Perú: tasta una de les millors gastronomies del món

By , on 3 de juliol de 2008

Diuen que la gastronomia és un embolic d’aliments amb gust. D’aquesta manera podria definir-se el nostre viatge gastronòmic d’avui cap el món de sabors, formes i olors que, probablement, fins ara sigui desconegut per a tu. És usual trobar repartits per la nostra geografia una gran quantitat de restaurants de menjar mexicà i italià. També són freqüents els restaurants americans de menjar ràpid, els de moda xinesos i japonesos i fins i tot grecs. Tanmateix, hi ha altres gastronomies que encara no compten amb tanta promoció com, per exemple, el menjar del Perú. Si segueixes llegint t’adonaràs de tot allò que et perds d’una de les millors gastronomies del món.

Xinesos, japonesos, italians, europeus, musulmans i africans han deixat la seva influència culinària en aquest país donant com a resultat una cuina deliciosament suculenta i, sobretot, variada. La seva història, marcada per la barreja cultural ha creat plats amb tocs de res menys que quatre continents. Amb això veuràs la llarga lilsta d’opcions. A més, el Perú és considet el magatzem d’Europa donades les característiques de la seva terra, l’aigua i el clima, que ofereixen durant tot l’any una quantitat d’ingredients espectacular: blat de moro, tomàquet, papa, camote, xirimoia, lúcuma, peix, cítrics, cereals…
Continue reading »

Comments (0)
Festivals de música, Països, viatges

Festa popular en l’Altiplà per a la Mare Terra

By , on 13 de octubre de 2007
Pachamama

Ritual, celebració, tribut… festa popular. Així, sense importar la denominació que cadascun vulgui donar-li, és com milers d’homes i dones de diferents edats, s’uneixen per a un mateix fi: retre homenatge a la Pachamama, la creença mitològica incaica més popular d’aquests temps.

Argentina, Bolívia, Perú. Per tot l’altiplà, per tota la Puna. Les ofrenes per a la Mare Terra mai deixen d’estar presents, sobretot en temps de començar sembres i collites. El poble venera, la Pachamama brinda aliments. Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio