Post tagged with ‘por a volar’

Especials

Por a volar? Viatja per plaer amb Air France

By , on 5 de novembre de 2011

La por a volar, una de les grans fòbies de moltes persones que no han estat capaces de pujar mai a un avió o, si ho han fet, no hi han tornat per la mala estona viscuda. Tot el contrari viuen aquells que estan acostumats a viatjar en avió quasi a diari i que ho veuen com és, un mitjà de transport segur i còmode.

Precisament aquesta sensació de plaer és la que ha volgut transmetre Air France a la seva darrera campanya que podeu veure en aquest vídeo. I és que la companyia francesa, una de les més conegudes a nivell internacional, vol apropar-nos el missatge de que volen fer del cel el millor lloc de la terra.

Amb un vídeo metafòric i amb tots els elements possibles per a donar-nos una sensació de màxima calma i serenor, la campanya ens aconsegueix fer arribar sensacions positives que també podem sentir a dins d’un avió. No sabem si amb això et podrem treure la fòbia a volar, però sense cap dubte algún dia ho hauries de probar.

Post patrocinat per Air France

Comments (0)
Consells per a viatjar, Destacats, General, Volar

Superant la por a l’avió

By , on 6 de juny de 2008

Has sentit mail la paraula aviofòbia? Segurament fins i tot l’has viscuda en primera persona. La por a volar és quelcom més comú del que et penses. Segurament moltes de les persones que llegeixen els nostres articles amb esperit aventurer i ànima de viatgers sacrifiquen tots els seus desitjos exclusivament per les dificultats que els suposa pujar a aquest mitjà de transport, encara que molt ho neguin i diguin repetidament: és el més segur del món.

Per què tot el teu sistema nerviós s’activa davant la idea de pujar a un avió i, tanmateix, estàs completament tranquil en un viatge en cotxe a una velocitat elevada? I el que és més important, per què anticipes tant la teva por? La majoria de les persones amb aviofòbia acostumen a obsessionar-se amb aquest tema només conèixer la notícia que han de pujar a un avió.
Continue reading »

Comments (2)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio